Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalista Nycke Groot se desparte de Gyor la sfârşitul acestui sezon, după 4 ani de colaborare

www.agerpres.ro
CSM Bucuresti handbal feminin

Nycke Groot se desparte de Gyor la sfârşitul acestui sezon, este informaţia oficială oferită chiar de clubul maghiar, cu acceptul jucătoarei. Jucătoarea olandeză va pune punct final unei colaborări de 4 ani, timp în care a disputat deja trei finale de Liga Campionilor, două câştigate, potrivit mediafax.

Citește și: Scandal în plen: Dragnea i-a tăiat microfonul lui Turcan

Europamester.dk anunţă faptul că Nycke Groot are şanse mari să ajungă la Odense, Clubul danez a programat o conferinţă de presă pentruy ora 18:00 în România.

Citește și: DOLIU în presă și literatură - George Stanca s-a stins din viață

Preşedintele Csaba Bartha a declarat că a început negocierile cu jucătoarea olandeză chiar din septembrie 2018, iar după mai multe amânări, Nycke Groot a informat clubul că nu-şi va prelungi contractul: „Suntem dezamăgiţi de faptul că contracul jucătoarei Nycke Groot va expira în vară, iar Audi ETO KC Győr trebuie să-şi imagineneze viaţa fără ea”.

„În primul rând, aş dori să mulţumesc clubului pentru ofertă şi pentru faptul că a avut răbdare în timpul negocierilor. Sunt recunoscătoare pentru faptul că am avut ocazia să evoluez alături de cele mai bune jucătoare din lume. A fost o experienţă fantastică de a juca la acest club. În al doilea rând, mulţumesc fanilor noştri pentru sprijinul lor incredibil. Fanii ETO sunt uimitori, fără îndoială cei mai buni din lume.

Aşa cum am spus, sunt recunoscătoare pentru timpul petrecut la Gyor, dar există un punct în viaţa mea când vreau să încerc ceva nou. Am nevoie de noi energii pe care sper să le găsesc în altă parte după această decizie, dar şi după retragerea din naţionala Olandei. Nu cer nimănui să înţeleagă decizia mea, dar rog pe toată lumea să o respecte”, a declarat Nycke Groot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.