Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalistul Dragoş Hanţaru a semnat cu Dinamo. Pe ce perioadă se va întinde contractul

dinamo handbal

Handbalistul Dragoş Hanţaru (22 de ani) a semnat cu Dinamo un contract până în vara anului viitor, a anunţat clubul "alb-roşu".

Venit de la AHC Dunărea Călăraşi, Hanţaru va fi bun de joc încă de vineri, când e programat meciul din Liga Naţională cu HC Dobrogea Sud Constanţa, potrivit news.ro.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

Dragoş Hanţaru s-a născut la Vaslui pe 24 aprilie 1998. Junioratul şi l-a petrecut în cea mai mare parte la Bacău, unde a şi debutat într-o competiţie de seniori (Divizia A). În urmă cu doi ani şi jumătate a semnat cu AHC Dunărea Călăraşi, unde a fost unul dintre cei mai valoroşi şi mai constanţi jucători (118 goluri în sezonul 2018-2019 / 103 goluri în sezonul 2019-2020). Dragoş Hanţaru joacă pe postul de inter stânga.

”Sunt bucuros că am venit la cea mai valoroasă echipă a momentului în handbalul românesc. Voi da totul pe teren şi sunt sigur că voi creşte alături de jucătorii consacraţi de la Dinamo”, a declarat Dragoş Hanţaru.

”Hanţaru este un jucător de perspectivă care şi-a arătat calităţile la Călăraşi. Suntem convinşi că se va integra repede în sistemul nostru de joc şi va face meciuri la fel de bune şi la Dinamo. Este un jucător de echipă naţională, iar pentru el venirea la Dinamo este un mare pas înainte”, a spus Ştefan Constantin, antrenorul echipei Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.