Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalistul Pierre Yves Ragot, fost și la Dinamo, a fost ridicat de DIICOT: Procurorii au găsit 700 g de cannabis

Pierre Yves Ragot

Handbalistul francez Pierre Yves Ragot a fost dus la sediul DIICOT Brașov, pentru a fi audiat, după ce joi procurorii au găsit, în urma percheziționării casei sale, 700 de grame de cannabis, dar și o instalație indoor de cultivare a drogului de risc, anunță un comunicat al DIICOT.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării”, anunță sursa citată.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

La începutul lunii februarie, Pierre Yves Ragot a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei.

De asemenea, la data de 12 mai, handbalistul francez a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1.257 lei.

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic, anunță procurorii.

Pierre Yves Ragot este jucătorul echipei CSM Făgăraş din octombrie 2019, iar anterior a mai evoluat la Dinamo Bucureşti şi Minaur Baia Mare.

Citește și: Atac dur la adresa lui Traian Berbeceanu: Nu ești decât un lacheu ce-i duce zilnic cafeaua lui Vela .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.