Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos imobiliar în București: în 5 sectoare va fi blocaj total

Agora
constructii imobiliare

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță faptul că Tribunalul București a anulat și suspendat PUZ-ul de la Sectorul 2. Este deja al cincilea PUZ de sector care este anulat de instanță.

”Tribunalul București a anulat și a suspendat azi PUZ Sector 2. Este al cincilea PUZ de sector care este anulat de instanță.

Dispariția a zeci de hectare de spațiu verde, blocuri de 14 etaje pe malurile lacurilor, blocuri de 14 etaje pe străzi de 7 metri lățime, asta înseamnă PUZ Sector 2, ca și celelalte PUZ-uri de sector.

Asa-zișii dezvoltatori imobiliari au încercat cu tot dinadinsul să oprească soluția instanței: cereri succesive de recuzare a instanței, plângere la DNA împotriva judecătoarei înainte de pronunțare, intervenții noi la fiecare termen pentru a forța amânarea, etc.

Iar instituțiile statului tac complice: Inspectoratul de Stat în Construcții și Prefectul au fost sesizate de mine de acum doi ani și nu fac în continuare nimic, mai mult, încurajează așa-zișii dezvoltatori să construiască în baza PUZ”, scrie Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.