Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în centrul Parisului - 'Vestele galbene' s-au dezlănțuit de 1 mai. Poliția a lansat gaze lacrimogene pentru a stăvili avansul mulțimii

captura video
Vestele galbene

Poliţia franceză a lansat miercuri gaze lacrimogene în centrul Parisului pentru a stăvili avansul demonstranţilor, care aveau chipurile acoperite cu măşti negre, pe măsură ce mii de oameni au profitat de marşul anual de 1 mai pentru a protesta împotriva politicilor preşedintelui Emmanuel Macron, transmite Reuters, conform agerpres.ro.

Postul național de radio din Germania, documentar despre Liviu Dragnea: PSD are un sistem asemănător mafiei


Sindicate şi protestatari din mişcarea "vestelor galbene" au ieşit în stradă în întreaga Franţa la câteva zile după ce Macron şi-a prezentat propunerile politice, printre care şi o reducere a impozitelor în valoare de aproximativ 5 miliarde de euro. 

Un martor citat de Reuters a declarat că poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa un grup de protestatari cu glugi şi măşti pe feţe. Unii protestatari care purtau glugi sau veste galbene au răspuns aruncând proiectile în direcţia forţelor de ordine. În imaginile difuzate de o televiziune se putea vedea o dubiţă cu geamurile sparte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.