Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul național de radio din Germania, documentar despre Liviu Dragnea: PSD are un sistem asemănător mafiei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Jurnaliștii de la postul național de radio din Germania au realizat un documentar despre Liviu Dragnea și PSD. Aceștia compară PSD cu organizarea structurilor mafiote și arată că Liviu Dragnea conduce organizația cu mână de fier.

Citește și: Curiosul caz al revocării lui Augustin Lazăr: Sesizarea redactată de Ministerul Justiţiei nu a mai ajuns la CCR/ DOCUMENT

”România, care în prezent deține președinția UE, a fost guvernată mulți ani de PSD. Un cerc de credincioși ai președintelui Liviu Dragnea preia și domină, din ce în ce mai puternic, partidul. Observatorii vorbesc despre corupție instituționalizată – PSD este un sistem asemănător mafiei.

Centrele europene de putere sunt diferite. Dar aici, în satele din jurul orășelului Alexandria, poate fi găsit unul dintre ele – și nu este unul neimportant. Liviu Dragnea (56) trăiește și locuiește aici de 56 de ani, omul puternic în județul Teleorman, o zonă rurală pe cursul de jos al Dunării.

De mai bine de o decadă, inginerul de formație a jucat de asemenea un rol important pe scena politică din București, la 80 de kilometri depărtare. De mai bine de trei ani este președintele Partidului Social Democrat – PSD.

În această calitate, Liviu Dragnea orchestrează politica țării și împarte pozițiile de top. Social democrații, sau PSD pe scurt, și predecesorul lor, Frontul Salvării Naționale, s-au evidențiat drept cel mai puternic partid al alegerilor din România, din 1990 încoace. Iar aici, în cercul Teleorman, ei au fost întotdeauna fără limite.”, se arată în documentarul deutschlandfunk.de.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.