Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS în România: O echipă de fotbal s-a retras din campionat, după ce a intrat în faliment și a anunțat FRF

ilfovsport.ro
minge fotbal

Fotbalul românesc este într-un adevărat colaps. O echipă cunoscută a intrat în faliment şi şi-a anunţat retragerea din campionat. Este vorba despre Olimpia Satu Mare care spune 'pas' din cauza lipsei finantarii. Presedintele Consiliului Director al clubului, Istvan Merkli, a transmis o scrisoare catre FRF prin care anunta ca Olimpia nu mai poate evolua in acest sezon de Liga 2, conform ziare.com.

Citește și: Înfrântă în ultimul act de la Australian Open, Simona Halep a dat lovitura pe plan financiar! Sumă COLOSALĂ câștigată din tenis

"Club Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010 Satu Mare, avand cod fiscal 27786261, cu sediul in Satu Mare, Piata 25 Octombrie nr. 1, reprezentata prin Merkli Istvan, in calitate de presedinte C.D., prin prezenta va aducem la cunostinta ca din cauza faptului ca membrii fondatori si asociati refuza sa finanteze clubul, clubul nu mai poate continua activitatea. Astfel, prin prezenta va anuntam ca echipa de seniori se retrage din Campionatul National Liga 2, editia 2017-2018.

Citește și: Noul ministru al Finanțelor, SĂGEATĂ către BOR! Ce spune Eugen Teodorovici

De asemenea, echipele de juniori U19 si U17 se retrag din competitiile organizate de FRF la care participa. Regretam ca s-a ajuns la aceasta situatie. Va multumim pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului si va dorim mult succes", se arata in scrisoarea transmisa FRF. Din cauza problemelor financiare, Olimpia se afla intr-o situatie dezastruoasa, ajungand sa aiba -19 puncte in dreptul liniei de clasament dupa ce a fost penalizata cu nu mai putin de 42 de puncte. Toate meciurile pe care echipa le-a jucat si pe care le mai avea de jucat in returul campionatului vor fi omologate de FRF cu scorul de 3-0 in favoarea adversarelor, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.