Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în trafic: La intrarea în municipiul Giurgiu se circulă pe o singură bandă de mers, prima bandă este ocupată de tiruri

RAND Corporation
Giurgiu Ruse Romania

La intrarea în municipiul Giurgiu, pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, se circulă pe o singură bandă de mers, tirurile care aşteaptă controlul la frontieră ocupă prima bandă de mers până în localitatea Daia, situată la aproximativ 11 kilometri de oraş. "În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse sunt deschise toate cele trei artere de circulaţie, controlul în partea română se efectuează fără probleme, timpul mediu estimat pentru efectuarea formalităţilor la trecerea frontierei este de aproximativ 20 de minute. Cozile care se formează sunt ca urmare a faptului că spre mijlocul săptămânii ajung la PTF Giurgiu foarte multe camioane, fiecare tir trebuie cântărit şi vinieta de călătorie pe drumurile din Bulgaria se poate achiziţiona doar din punctul de frontieră', a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Dănuţ Cazacu.

El spune că în ultimele 24 de ore au ieşit din ţară prin PTF Giurgiu aproximativ 250 de autocare, patru sute de autoturisme şi aproape opt sute de tiruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.