Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS la Australian Open: Sute de sportivi, oficiali şi membri ai stafurilor în izolare, ce un angajat al unui hotel a fost găsit infectat

Simona Halep Australian Open

Aproximativ 500, până la 600 de sportivi, oficiali şi membri ai stafurilor trebuie să intre în izolare, după ce un angajat al unui hotel de carantină în vederea Australian Open a fost testat pozitiv cu coronavirus, relatează bbc.com.

Potrivit premierului statului Victoria, Daniel Andrews, programul de joi de la turneele găzduite de Melbourne Park ar urma să fie afectat. “În acest moment, nu există un impact asupra turneului propriu-zis”, a precizat Andrews.

Citește și: Lovitură în plin pentru bugetari! Premierul Cîțu anunță dispariția unor sporuri

Sportivii vor putea reveni în concurs după ce vor fi testaţi negativ.

Persoana găsită infectată este un tânăr în vârstă de 26 de ani, care a lucrat la hotelul Grand Hyatt din Melbourne. Se bănuieşte că tânărul este contaminat cu tulpina britanică a coronavirusului. La hotelul respectiv au stat în carantină aproximativ 1000 de sportivi, oficiali şi membri ai stafurilor.

Citește și: Mohammad Murad(FPTR) dă cărțile pe față: ‘Pierderile până acum, constatate, sunt de peste 7 miliarde euro la nivel de industrie hotelieră și HoReCA. Nu am primit niciun sprijin, din contră, foarte multe discuții, fără valoare’

500-600 de persoane au fost contacţi ocazionali ai bărbatului infectat. “Este un caz, nu este cazul ca oamenii să se panicheze”, a precizat premierul, menţionând că în statul Victoria vor reveni unele restricţii, inclusiv impunerea purtării măştii de protecţie şi în interior.

În ceea ce priveşte Australian Open, Andrews a fost categoric: “Avem un caz şi decizia s-a luat: evenimentul va avea loc săptămâna viitoare”.

Citește și: Vicepremierul Dan Barna, în conflict de interese! Documentul semnat de liderul USR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.