Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos pe drumurile din Vaslui: 5 autoturisme și 2 microbuze sunt blocate în zăpadă. Pompierii și jandarmii sunt la fața locului

Agerpres
zapada

Autorităţile din Vaslui, intervin, miercuri seară, pentru deblocarea mai multor vehicule, cu cel puţin zece persoane, care au rămas blocate în zăpadă, în localitatea Protopopeşti.

”Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu forţe şi mijloace specifice pentru salvarea unor persoane blocate în zăpadă, în localitatea Protopopeşti, comuna Tăcuta. În sprijinul pompierilor militari intervine şi un echipaj de jandarmi vasluieni”, a transmis, miercuri seară, ISU Vaslui, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, în zăpada care măsoară aproximativ 80 centimetri, sunt blocate cinci autoturisme şi două microbuze, în autovehicule aflându-se cel puţin zece persoane.

”Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru transport victime multiple şi o şenilată. Salvatorii înaintează extrem de greu prin zăpadă”, a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.