Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS total în justiţie: După judecători, şi procurorii anunţă suspendarea activităţii

justitie procurori

Procurorii din judeţul Buzău şi au suspendat activitatea, începând de joi până la finalul lunii, sprijinindu-i astfel pe grefieri în demersul lor de a le fi menţinute pensiile de serviciu pe care Guvernul vrea să le elimine, transmite news.ro.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, în adunările generale ale procurorilor s-a decis ca, începând de joi,  această categorie profesională să nu se mai ocupe decât de cauzele urgente. Activitatea procurorilor va fi suspendată până la 31 ianuarie, inclusiv.

La această formă de protest au aderat toţi procurorii din judeţul Buzău. Acestia se vor ocupa până la finele lunii doar de cazurile ce presupun măsuri preventive, infracţiuni flagrante ori cele în care se efectuează cercetarea locului faptei.

Prin protestul declanşat joi, procurorii spun că îi susţin pe grefieri în lupta lor pentru păstrarea pensiilor de serviciu pe care Guvernul vrea să le elimine.

La Buzău, joi, grefierii şi-au suspendat activitatea între orele 10.00-12.00, în timp ce judecptorii de la instanţele din judeţ nu intră în sălile de judecată decât pentru cauzele urgente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.