Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS TOTAL Poliția spune că NU s-a sunat la 112 și răstoarnă declarațiile lui Raed Arafat, Vlad Voiculescu și ale STS

Ultima Ora breaking news

Poliția Capitalei dă peste cap toate declarațiile oficialilor de până acum, atât cele ale lui Vlad Voiculescu, Raed Arafat, cât și ale STS.

Arafat spunea, luni seară, că în jurul orei 18:00 l-a sunat pe Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, și că acesta știa de incident și se autosesizase.

Marți la prânz, STS a precizat că au fost două apeluri la 112, ”la orele 17,29 şi 17,40, efectuate de către un cadru medical”.

Tot marți, după amiaza, Vlad Voiculescu a spus că nimeni nu sunase la poliție și l-a pus el pe directorul Spitalului Victor Babeș, iar Monica Althamer, secretar de stat la Ministerul Sănătății, a spus că apelul a fost efectuat în jurul orei 19:25.

Însă, toate aceste declarații sunt răsturnare de Poliția Capitalei, care a anunțat că nu a fost niciun apel la 112 care să o sesizeze. În plus, nici măcar declarația lui Raed Arafat, care a zis că a vorbit cu Gavriș în jurul orei 18:00 nu a fost confirmată, ci dimpotrivă.

”Ne-am autosesizat din oficiu, în jurul orei 19:30. Nu a fost niciun apel la 112 care să ne sesizeze. Eu am fost sunat în jurul orei 19:30.”, a declarat comisarul şef de poliţie Marian Mihoci - şeful Serviciului Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.