Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOSUL din programul IMM Invest, DEMASCAT de fosta membra CNA Narcisa Iorga: 'Țeapa IMM Invest dublată de țeparii de la ING Bank Romania'

FNGC
IMM invest FNGC

Programul IMM Invest, care a debutat cu site-ul blocat pentru aplicanți, e o țeapă. O spune Narcisa Iorga, fostă membră a CNA; care povestește cu reprezentanții unei bănci din România plimbă clienții, oferindu-le informații incomplete.

"Țeapa IMM Invest dublată de țeparii de la ING Bank Romania

Exemplu concret: aplici la IMM Invest cu opțiune de bancă finanțatoare ING, că, deh, e bancă serioasă, digitalizată, oferă răspuns rapid la orice situație, speranțe mari, ce mai! Primești răspuns pe 2 mai că ești acceptat în programul IMM Invest și că cererea a fost transmisă la ING Bank. În aceeași zi, scrii la ING Bank, pe email, că ai numărul de înregistrare cutare și atașezi și acordul de principiu al Fondului de Garantare.

Citește și: Secretarul de stat Horațiu Moldovan anunță că Guvernul pregătește NOI RESTRICȚII dacă numărul cazurilor de coronavirus sare de 200 pe zi

Și aștepți. O săptămână, două, trei. ING Bank, niciun răspuns. Începi să trimiți emailuri în care soliciți un răspuns. Zero. Te uiți pe site-ul ING și constați cu surprindere, la săptămâni după deschiderea programului IMM Invest, că nu poți intra nici măcar în analiza băncii dacă n-ai cifră de afaceri 400.000 de lei în 2019. Acest anunț ar fi trebuit postat, totuși, înainte de a anunța prin comunicat de presă plin de emfază că ING Bank este partener al programului IMM Invest, ca să știe și firmele cliente ING care sunt condițiile băncii și să aplice la altă instituție finanțatoare. ING n-a făcut asta, dar nici nu răspunde solicitanților, care, de bună credință, așteaptă un răspuns de la ei. Să aștepte! Fraieri!

Bun! Constați că ai luat țeapă, având încredere în banca ta. Scrii e-mail pe adresa persoanejuridice@ing.ro în care soliciți să-ți dea negația, ca să poți aplica la altă bancă. Spui și că te grăbești, având în vedere că programul IMM Invest se finalizează la sfârșitul anului. Niciun răspuns. Începi să dai telefoane. La call center: nu ne ocupăm noi de IMM Invest. Dar stați puțin, aveți o informație pe site, care spune că... Nu știm ce să vă răspundem, noi suntem doar niște operatori de call center, sunați în sucursală la numărul sau la numărul. Suni la ambele numere. Nu răspunde nimeni. E vineri. Zici, asta e! E weekend, lumea e obosită, mai încerci. Suni luni dimineață. Primul număr. Nu răspunde nimeni. Al doilea număr. Suni insistent. Uite că răspunde: ne pare rău, nu ne ocupăm noi de IMM Invest. Dar cine? Centrala. Explici că scrie pe site, că ai trimis n e-mailuri, că nu-ți răspunde nimeni, că programul IMM Invest este până la sfârșitul anului și vrei să aplici la altă bancă dacă ING te dă afară în șuturi, că ai nevoie de negație. Vorbești la pereți. Nu știm, sunați în centrală. Suni în centrală. Aștepți să te preia un operator. Gata! O iei de la capăt cu povestea. Ce credeți? Același răspuns: nu ne ocupăm noi de IMM Invest. Aceeași întrebare: dar cine? Sucursala. Adică exact cei care te-au trimis în centrală. Încerci să fii calm, povestești cum stă treaba cu informația de pe site, cu durata programului IMM, cu sunatul în call center, în sucursală, în centrală. Robotul uman repetă întruna același lucru: nu ne ocupăm noi, nu știm ce să vă răspundem, sunați în sucursală. Și o iei de la capăt, că tocmai ai fost direcționat de către sucursală în centrală. Nu ne ocupăm noi...

Cam așa funcționează IMM Invest al guvernului liberal preocupat de bunăstarea antreprenorilor. O țeapă. Mare. Ce spune Orban, că sunt nu știu câte mii de dosare analizate sunt vorbe goale. Faptele sunt astea, povestite aici. Guvernul se laudă că a lansat un program de sprijin pentru antreprenori, dar i-a aruncat în gaura neagră a băncilor. Laudele nu țin de foame. Garanțiile promise de stat nu valorează nimic. Îi doare-n cot pe toți: guvernul se preface că acordă sprijin, băncile se prefac că acordă credite fără dobândă. Totul e o spoială, o minciună gogonată, o țeapă. A! La ce bancă a lucrat ministrul de finanțe, Florin Cîțu? La ING Bank. #BinePa!

P.S. Mai am și despre avizarea biocidelor de către Institutul Cantacuzino! Altă țeapă", scrie Narcisa Iorga pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.