Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost chemați polițiștii și jandarmii, după ce mai mulți bărbați s-au luat la omor: Doi dintre ei au fost grav răniți

Pressalert.ro
Mascati

Poliţiştii şi jandarmii harghiteni au intervenit, sâmbătă seara, pentru aplanarea unui scandal care a avut loc în municipiul Topliţa şi în urma căruia două persoane au fost rănite.

Potrivit informaţiilor furnizate duminică de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, la scandal au participat mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 39 ani.

"Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti, s-a constatat faptul că între un grup de patru de tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, din localitate şi doi bărbaţi, de 31 şi 39 de ani, s-a iscat un conflict spontan din cauza unor neînţelegeri, ce urmează să fie clarificate. Cei implicaţi şi-au aplicat mai multe lovituri unii altora cu pumnii şi picioarele. În urma evenimentului cei doi bărbaţi au suferit leziuni, fiind transportaţi la Spitalul din Municipiul Topliţa pentru îngrijiri", precizează IPJ Harghita.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti şi jandarmi.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi dispunerii măsurilor legale ce se impun", se mai arată în informarea IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.