Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harghitenii alertați după ce un urs coborât din pădure în localitatea Păuleni Ciuc

romania-actualitati.ro
ursul carpatin

Populația a fost alertată, vineri seara, prin sistemul RO-ALERT, după ce, în localitatea Păuleni Ciuc, județul Harghita, a fost văzut un urs. În zonă au fost trimise un echipaj SMURD și unul de jandarmi, potrivit Mediafax.

Reprezentanții ISU Harghita au trimis un mesaj de alertare a populației, vineri seara, după ce în localitatea Păuleni Ciuc a fost văzut un urs.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

„Pe 112 a fost semnalată prezența unui urs în localitatea Păuleni Ciuc. A fost trimis mesaj de avertizare pe Ro-Alert în localitate. De asemenea, a fost trimis pentru asigurare un echipaj SMURD și un echipaj de jandarmi”, a transmis ISU Harghita.

Citește și: Cutremur de surprafaţă de 5,3 grade, produs în Atena - USGS

Prezența unui urs a fost semnalată și vineri dimineața în localitate. Potrivit Jandarmeriei Harghita, un bărbat a sesizat prezența unui urs în apropierea casei sale, animalul omorându-i găinile din gospodărie și din câte se pare și niște oi din curtea unui vecin, după care s-ar fi retras într-un lan de porumb aflat la marginea localității.

La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie, însă ursul nu a mai fost găsit acolo și nici în lanul de porumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.