Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Kane a fost plasat în carantină la centrul de antrenament al lui Tottenham, la revenirea din vacanţa petrecută în Bahamas

Harry Kane

Atacantul internaţional englez Harry Kane a fost plasat în carantină la centrul de antrenament al echipei Tottenham Hotspur la revenirea sa din vacanţa petrecută în Bahamas, însă golgheterul englez a explicat că nu a refuzat nicio clipă să se antreneze cu echipa, informează cotidianul L'Equipe.

Kane a fost nevoit să se izoleze la centrul de antrenament al clubului londonez pentru a respecta regulile de carantină după vacanţa petrecută în Bahamas şi Florida, a declarat, duminică, managerul Nuno Espirito Santo, potrivit agerpres.ro.

Kane, în vârstă de 28 de ani, nu s-a prezentat la antrenamentul de pre-sezon de săptămâna trecută, dar a afirmat că "niciodată nu a refuzat" să se antreneze, punând astfel capăt speculaţiilor conform cărora el ar încerca să forţeze un transfer la Manchester City, campioana Premier League.

Antrenorul a declarat că el nu a vorbit încă cu căpitanul echipei, care se va antrena singur până joi, pentru a se conforma protocoalelor aplicate pentru reducerea riscului de infectare cu Covid.

"Harry este cu noi. El trebuie să se supună carantinei, dar se antrenează", a declarat Nuno Espirito Santo.

Vineri, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a confirmat că echipa sa este interesată în continuare de serviciile căpitanului naţionalei Angliei, chiar dacă o ofertă iniţială de 100 milioane lire sterline a fost refuzată de clubul londonez în iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.