Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Kane a înscris trei goluri în meciul Tottenham-Southampton şi a devenit cel mai bun marcator din 2017, depăşindu-l pe Messi

Harry Kane

Formaţia Tottenham Hotspur a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, echipa Southampton, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Angliei, în care Harry Kane a înscris trei goluri şi a devenit cel mai bun marcator din 2017, depăşindu-l pe Lionel Messi.

Kane a înscris în minutele 22, 39 şi 67. Celelalte goluri al învingătorilor au fost marcate de Delle Alli ’49 şi Son Heung-Min ’52. Pentru oaspeţi au înscris Boufal ’64 şi Tadic ’82, anunță News.ro.

Harry Kane a ajuns la cifra de 56 de goluri marcate în acest an în toate competiţiile, devansându-I pe Lionel Messi (54).

În plus, Kane a doborât recordul de 36 de goluri înscrise în decursul unui an în Premier League, stabilit de Alan Shearer în 1995, la Blackburn. Kane a marcat în 2017 39 de goluri în Premier League.

Partidele Bournemouth – West Ham, Chelsea – Brighton, Huddersfield Town – Stoke City, Manchester United – Burnley, Watford – Leicester City, West Bromwich – Everton şi Liverpool – Swansea au loc tot marţi, meciul Newcastle – Manchester City este programat miercuri, iar întâlnirea Crystal Palace – Arsenal se va disputa joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.