Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Kane, despre penalty-ul ratat la Cupa Mondială: 'A fost un moment greu pentru mine, dar face parte din suișurile și coborâșurile sportului nostru'

www.gettyimages.com
harry kane

Harry Kane a recunoscut că probabil nu va uita niciodată penalty-ul pe care l-a ratat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, în meciul cu Franța, luna trecută, dar insistă că acest lucru nu a făcut decât să-i alimenteze dorința de a avea succes.

Kane a contribuit decisiv la victoria lui Tottenham Hotspurs, miercuri seara, când londonezii au peste jocul slab din primele 45 de minute și au învins pe Crystal Palace, înregistrând astfel prima victorie în Premier League, din noiembrie, conform Mediafax.

La o zi după meciul din Premier League, căpitanul naționalei Angliei, vorbind despre experiența de la Cupa Mondială, a declarat pentru Evening Standard:

"A fost un moment greu pentru mine. Nu este niciodată un lucru ușor să treci prin așa ceva, dar face parte din fotbal, face parte din suișurile și coborâșurile sportului nostru.

"Am avut puțin timp de pauză după aceea, doar pentru a reflecta, iar acest lucru m-a făcut și mai dornic să mă întorc și să am succes. Așa că nopți ca cea de aseară sunt întotdeauna bune pentru mine și pentru echipă, și a fost foarte necesar după ultimele două rezultate, de asemenea."

Kane a revenit direct în acțiune cu Spurs cu prima ocazie după Cupa Mondială, fiind titular și marcând în remiza 2-2 cu Brentford. După meciul de la Palace, el este acum la 15 goluri în Premier League pentru acest sezon și are șansa de a-și egala sau de a-și îmbunătăți cel mai bun record al carierei de 30 de goluri în campionat dacă își menține ritmul actual pentru restul campaniei.

"După ea ratarea penalty-ului, am vrut doar să joc din nou cât mai repede posibil și să mi-o scot din cap. Este ceva cu care trebuie să te confrunți", a continuat căpitanul Angliei.

"Probabil că o să-mi amintesc pentru tot restul vieții mele, dar asta face parte din joc. Nu mă va afecta ca jucător sau ca persoană. Voi continua să muncesc din greu pentru a mă îmbunătăți și a fost frumos să obținem prima noastră victorie de când ne-am întors".

Încă două goluri marcate de Kane vor duce la egalarea recordului din toate timpurile al lui Spurs, 266, deținut de Jimmy Greaves, aflându-se totdată la 62 de goluri de recordul deținut de Alan Shearer, ca cel mai bun marcator din Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.