Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harry Styles va dona o parte din veniturile Love On Tour unor organizaţii caritabile

variety.com
Harry Styles

Harry Styles va dona o parte din veniturile Love On Tour, 6,5 milioane de dolari, unor organizaţii de caritate, după cum a relatat Variety, potrivit news.ro.

În cadrul acestui turneu, amânat de două ori din cauza pandemiei şi început apoi în septembrie 2021 la Las Vegas, artistul britanic a susţinut 173 de spectacole în faţa a peste 5 milioane de spectatori în Regatul Unit, Europa, America de Nord şi Sud, Australia şi Noua Zeelandă.

Fostul membru al One Direction a cântat 18 nopţi la rând la Kia Forum din Inglewood, California şi a vândut de 20 de ori cu casa închisă la Madison Square Garden din New York.

După ce şi-a încheiat turneul în Reggio Emilia, Italia, pe 24 iulie, Harry Styles le-a mulţumi fanilor şi întregii sale echipe pe Instagram. „A fost cea mai bună experienţă din viaţa mea”, a scris artistul. „Mulţumesc întregii echipe care a făcut ultimii ani atât de speciali. A fost o plăcere absolută. Celor care au venit să ne vadă cântând, vă mulţumesc. Mă simt incredibil de împlinit şi fericit, este datorită vouă!”, a adăugat el.

În timpul turneului, Harry Styles a lansat şi al treilea album „Harry's House”, care a câştigat premiile Grammy pentru Albumul anului şi Cel mai bun album vocal pop, susţinut de succesul single-ului numărul unu „As it Was”, în topurile din 33 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.