Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harvey Weinstein a dat bani și a fost eliberat: Ce sumă i-au cerut judecătorii, după ce a fost încătușat - VIDEO

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein a fost eliberat contra unei cauţiuni de 1 milion de dolari, după ce a fost pus oficial sub acuzare, vineri, pentru viol şi agresiune sexuală. În urma unei înţelegeri cu Procuratura din Manhattan, producătorul de film va trebui să poarte o brăţară de monitorizare electronică şi a predat autorităţilor americane paşaportul pe care îl deţine, informează AFP.

Condiţiile punerii sale în libertate au fost precizate în cadrul unei scurte audieri ce a avut loc în faţa unui judecător din Manhattan, în conformitate cu un acord încheiat între procurorul local şi Ben Brafman, avocatul lui Harvey Weinstein.

Citește și: Ministerul Finanțelor reacționează după informațiile apărute în presă! Subordonaţii lui Teodorovici neagă tot

Harvey Weinstein a fost pus oficial sub acuzare, vineri, pentru un viol comis în martie 2013 la New York, şi pentru faptul că a forţat o altă femeie să îi facă o felaţie în 2004, a precizat Procuratura din Manhattan într-un comunicat.

Procurorul american nu a dezvăluit identitatea celor două victime, scrie agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă

Harvey Weinstein va pleda nevivonat la capetele de acuzare - viol şi agresiune sexuală - formulate împotriva lui, a declarat vineri avocatul producătorului de film, Ben Brafman, după punerea oficială sub acuzare a clientului său.

"Intenţionăm să acţionăm foarte repede pentru ca aceste cercetări judiciare să fie abandonate", a declarat avocatul, un membru de seamă al Baroului din New York, care a obţinut în 2011 anularea cercetărilor judiciare care îl vizau pe Dominique Strauss-Khan în scandalul Sofitel. "Credem că (acuzaţiile) nu sunt susţinute de probe" şi că Harvey Weinstein "va fi exonerat", a adăugat acelaşi avocat.

Citește și: Euro își ia revanșa în fața leului! Cursurile pieței valutare de vineri, 25 mai 2018 .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.