Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harvey Weinstein, șocat de verdict: 'Sunt nevinovat, sunt nevinovat. Cum se poate întâmpla aşa ceva'. Fostul mogul de la Hollywood, dus de urgență la spital

Time Magazine
Harvey Weinstein

Harvey Weinstein a fost uimit de verdictul primit luni, la New York, şi susţine în continuare că este nevinovat. Fostul mogul de la Hollywood a fost dus la spital, luni, după ce s-a plâns de dureri la nivelul pieptului, scrie news.ro.

Avocatul Arthur Aidala a declarat că Weinstein a fost uluit de verdict. „Cuvintele pe care mi le-a tot repetat au fost `Sunt nevinovat, sunt nevinovat. Cum se poate întâmpla aşa ceva în America?`”

Când a fost citit verdictul dat de juraţi după cinci zile de deliberări, Aidala se afla alături de Weinstein la masa apărării.

Harvey Weinstein, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală şi viol de grad trei şi riscă o pedeapsă între 5 şi 29 de ani de închisoare. El a fost achitat în cazul acuzaţiilor de „prădător sexual”.

Avocatul a mai povestit că, înainte de citirea verdictului, Weinstein a mulţumit întregii echipe de avocaţi pentru munca depusă, „indiferent de ce se întâmplă”.

Rareș Bogdan distribuie un filmuleț din China: Ce naiba este asta? Mi se pare HALUCINANT! / VIDEO

„A făcut faţă foarte, foarte bine”, a mai spus Aidala, care a precizat că Weinstein a petrecut weekendul trecut cu cei doi copii minori ai lui. „Trebuie să fiu cinstit cu voi”, le-a spus Aidala reporterilor la ieşirea din sala tribunalului. „Îl cunosc de un an şi nu cred că l-am întrebat care este filmul lui preferat, aşa că l-am întrebat”. Filmul preferat al lui Harvey Weinstein este „Naşul/ The Godfather”.

El fusese eliberat pentru o cauţiune de 2 milioane de dolari, însă judecătorul James Burke a ordonat să fie luat în custodie. Fostul producător de film nu s-a opus. Pe 11 martie, el îşi va primi sentinţa.

Aidala a declarat pentru Variety că echipa de avocaţi nu este deloc suprinsă că Weinstein a fost reţinut, deşi s-a încercat evitarea acestui lucru. Motivaţia avocaţilor a fost aceea că Weinstein urmează tratament legat de recenta operaţie la spate, dar şi oftalmologic.

Judecătorul a recomandat transportarea lui la închisoarea din Rikers Island, unde se află şi o unitate sanitară.

Luni, Harvey Weinstein a fost dus la Bellevue Hospital din Manhattan, după ce a acuzat dureri în piept. Bellevue este cunoscut ca spital psihiatric, dar este folosit şi pentru deţinuţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.