Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HBO Max pregătește difuzarea a mai mult de 28 de filme în luna septembrie

HBO Max

Prima lună de toamnă aduce pe HBO Max titluri noi, personalităţi puternice şi nume sonore. „Kim vs. Kanye: Divorţul”, „Un bărbat pe nume Otto”, „Furios şi iute”, „Batman: Sufletul dragonului”, „Green Lantern: Fereşte-te de puterea mea!” vor fi difuzate de postul TV.

„Kim vs. Kanye: Divorţul” aduce pe 19 septembrie pe HBO Max o cronică a divorţului cu miză de miliarde de dolari dintre Kim Kardashian şi Kanye West, în care informaţiile sunt dezvăluite de avocaţi, dar şi de prietenii celor doi. Spusă din ambele perspective, povestea analizează motivele pentru care Kanye s-a luptat să salveze mariajul, dar şi de ce Kim îşi dorea cu disperare să-l încheie, conform news.ro

„Biggie şi Tupac?” - Cu acces exclusiv la interviuri şi informaţii despre cele două cazuri de împuşcare, documentarul oferă răspunsuri de la persoanele cheie implicate, din 13 septembrie.

„Donyale Luna: Supermodel” va fi disponibil pe 14 septembrie pe HBO Max şi explorează viaţa şi cariera modelului şi actriţei. Prezentată deseori ca fiind primul supermodel de culoare, Luna a fost unul dintre primele modele afro-americane de pe coperta revistelor Vogue şi Harper’s Bazaar din Europa în anii 1960, încurajând apariţia unor idei mai diverse despre frumuseţe.

„Natalia Grace: Un caz neobişnuit” - este Natalia o fată neglijată sau un adult periculos care pretinde că este copil? În acest documentar în care realitatea e mai ciudată ca ficţiunea şi aşteptările ne sunt date peste cap, încercăm să aflăm dacă Natalia Barnett e un copil ucrainean exploatat, care suferă de nanism, sau un adult periculos care pretinde că este copil. Va fi pe HBO Max pe 2 septembrie.

Filme

Dom Toretto (Vin Diesel) trebuie să-şi înfrunte păcatele trecutului ca să-i salveze pe cei dragi, în al nouălea film din seria „Furios şi iute”, pe 8 septembrie pe HBO Max. Dom Toretto e forţat să-şi abandoneze viaţa liniştită de familie şi să se alăture echipei lui într-o cursă globală contra celui mai priceput asasin cu care s-au confruntat vreodată.

„Nobody: Erou de serviciu” - uneori, bărbatul care trece neobservat e cel mai periculos. Bob Odenkirk joacă în acest thriller plin de acţiune pe 15 septembrie pe HBO Max, în care-l interpretează pe Hutch Mansell, un bărbat mohorât, subestimat de toată lumea, chiar şi de propria familie. Dar o întâlnire accidentală cu mafia rusă îl împinge pe un drum care o să-i scoată la suprafaţă secretele întunecate şi abilităţile letale.

„Un bărbat pe nume Otto” - 24 septembrie pe HBO Max - Tom Hanks interpretează rolul principal în această dramă emoţionantă despre viaţă şi pierderi, adaptare a romanului bestseller scris de Fredrick Backman, despre un bărbat care-şi pierde pofta de viaţă după moartea soţiei, dar apoi îşi găseşte un nou scop în viaţă odată cu apariţia noilor săi vecini.

Printre celelalte titluri care vin pe HBO Max în septembrie se numără „Bărbaţi în negru 1-3”, „Bărbaţi în negru: Internaţional”, „Codul lui Da Vinci”, „Îngeri şi demoni”, „Inferno”, „Emily”, „Fondatorul”, „Două inimi”, „Ziua Mamei”, „Metronom”, „Legiunea supereroilor”, „Batman: Sufletul dragonului”, „Green Lantern: Fereşte-te de puterea mea!”.

Seriale

„Maxine” e o dramă true crime care vine pe 3 septembrie pe HBO Max şi examinează anchetarea asistentei şcolare Maxine Carr şi a logodnicului ei, Ian Huntley, care a fost mai târziu arestat pentru uciderea elevelor Holly Wells şi Jessica Chapman, într-un caz tragic ce a şocat întreaga naţiune. Drama în trei părţi explorează relaţia tumultuoasă, din perspectiva lui Maxine, de ce a minţit pentru el şi cum a devenit inamicul public numărul 1, precum şi amploarea investigaţiei şi frenezia presei în ceea ce priveşte cea mai mare vânătoare a unui criminal din istoria Marii Britanii.

Serialul „Twisted Metal” e o comedie plină de acţiune bazată pe viziunea originală a lui Rhett Reese şi Paul Wenick şi scris de Michael Jonathan Smith, despre un străin care primeşte şansa la o viaţă mai bună. Pentru asta însă, trebuie să livreze cu succes un pachet misterios, traversând o pustietate postapocaliptică. Va fi pe HBO Max de pe 6 septembrie.

„Monmouthshire”: Membrii familiei Anchor-Ferrers sunt prinşi în capcană şi terorizaţi. Londra: Detectivul-inspector Jack Caffrey vrea dreptate. Monştrii bat la uşă. Dar cine i-a invitat înăuntru? Aflăm în noul serial Lupul.

Pentru copii

„Năstruşnicul motan Maurice” vine pe 3 septembrie pe HBO Max şi pune la punct o escrocherie prin care să câştige bani, când întâlneşte un grup de şobolani vorbitori. Wallace şi Gromit: Blestemul iepurelui - Wallace şi câinele lui loial, Gromit, pornesc să descopere misterul din spatele sabotării grădinilor, care afectează tot satul şi le pune în pericol concursul anual de legume uriaşe. Trolii descoperă lumea  - Poppy şi Branch trebuie să unească 6 triburi diferite de troli, fiecare devotat unui anumit gen muzical, ca să găsească armonia ce-i va salva pe toţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.