Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HC Dunărea Brăila a transferat o fostă campioană mondială

Karoline De Souza

Echipa feminină de handbal HC Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că a transferat-o pe Karoline De Souza (32 ani), campioană mondială cu naţionala Braziliei în 2013.

Karoline De Souza (32 ani), care evoluează pe postul de intermediar stânga pentru CS Minaur Baia Mare, va juca la Dunărea din vară. Ea evoluează din 2020 la Minaur, cu care a câştigat anul trecut medalia de argint în cadrul Ligii Florilor şi medalia de bronz în EHF European League, scrie agepres.ro.

"Sunt foarte fericită să mă alătur echipei pentru sezonul următor. E o echipa cu o perspectivă extraordinară, cu un staff şi ţeluri care se îmbină cu ambiţiile mele. Ador jocul, ador handbalul, competitivitatea, fanii în tribune şi emoţia. Abia aştept să încep într-un loc nou şi să construim împreună o echipă puternică şi stabilă. Liga română de handbal e una dintre cele mai puternice din lume, cu cei mai entuziasmaţi fani ai jocului pe care i-am văzut vreodată. E întotdeauna o plăcere şi o adrenalină continuă să intru pe terenul de joc. Proiectul la care se lucrează este promiţător şi sunt încântată să fiu o parte din el. Sper să avem parte de momente fericite şi de succes împreună" a declarat Karoline De Souza, care a mai jucat în Europa la Siofok KC, Vaci NKSE, Mosonmagyarovari KC SE, toate din Ungaria, Hypo Niederoesterreich (Austria), TTH Holstebro şi Nykobing Falster (ambele din Danemarca).

Acesta este al nouălea transfer anunţat de Dunărea a pentru sezonul viitor: interul stânga brazilian Karoline De Souza (Minaur), centrul nord-macedonean Leonida Gicevska (Kumanovo), interul stânga Alexandra Severin (Minaur), pivotul german Meike Schmelzer (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud) interul stânga nord-macedonean Marija Sterjova (Gloria Buzău), extrema dreapta croată Josipa Mamic (RK Lokomotiva Zagreb), pivotul angolez Liliana da Silva Venancio (Primeiro de Agosto), interul stânga brazilian Giulia Guarieiro (BM Granollers) şi interul dreapta sârb Jelena Lavko (Minaur Baia Mare). De asemenea, extrema dreaptă Aneta Udriştioiu şi extrema stângă braziliană Larissa Fais Munhoz Araujo şi-au prelungit contractele până în 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.