Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HCM Baia Mare se destramă: A mai pierdut o mare jucătoare

Allison Pineau

Allison Pineau a decis să se întoarcă în țara natală, după experiența de la Baia Mare. Cea mai bună marcatoare a Ligii Campionilor în acest moment va evolua din vară la Brest, formație aflată în acest moment în liga secundă franceză, dar care va promova pe prima scenă.

Pineau a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Brest, echipă ce se anunță a fi o forță în viitorul sezon, având în vedere numele jucătoarelor care vor juca acolo: Mangue, Darleaux sau Limal. „Allison este o jucătoare care a acumulat multă experiență în Franța și în străinătate. În acest an, și-a recăpătat forma fizică și stabilitatea, a făcut câteva meciuri foarte bune și este golghetera Ligii Campionilor. A început să arate multă maturitate. Ne-a informat că ar fi interesată de proiectul de la Brest. Asta ne-a alertat.”, a declarat antrenorul lui Brest, Laurent Bezeau.

În trecut, la Brest a evoluat și o jucătoare din România, Amelia Busuioceanu, în 2012. Pineau este a patra jucătoare de la HCM Baia Mare care va pleca în proporție de 100%, după Paula Ungureanu, Katarina Jezic și Lois Abbingh, anunţă handbalvolei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.