Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Helena Bonham Carter a apelat la un medium pentru a vorbi cu prinţesa Margaret pentru rolul din The Crown

boomsbeat.com
Helena Bonham Carter

Actriţa Helena Bonham Carter, dublu nominalizată la Oscar, a dezvăluit că a apelat la un medium pentru a vorbi cu prinţesa Margaret a Marii Britanii despre rolul din serialul „The Crown”, potrivit news.ro.

Prezentă la Festivalul de literatură din Cheltenham, actriţa a declarat că a consultat un medium pentru a vorbi cu prinţesa care a murit în 2002, la vârsta de 71 de ani, potrivit The Hollywood Reporter.

„Ea a spus, aparent, că este bucuroasă că am fost eu. Când interpretezi rolul unei persoane reale, vrei să ai binecuvântarea ei, pentru că ai o responsabilitate”, a spus Bonham Carter publicului. „Aşa că am întrebat-o: «Este în regulă să te interpretez eu?», iar ea a spus: «Eşti mai bună decât cealaltă actriţă...» la care se gândeau ei. Ei nu recunosc cine a fost. Am fost eu şi altcineva”.

Acea replică a făcut-o pe actriţă să creadă că prinţesa Margaret a fost, pesemne, prezentă. „Pentru că este ceva ce Margaret ar spune. Era pricepută la a face complimente, dar şi să te doboare”, a adăugat ea.

„Apoi a spus: «Însă trebuie să te aranjezi şi să fii mai îngrijită». Şi a continuat: «Fumează cum trebuie. Am fumat într-un mod specific. Aminteşte-ţi asta - este important - portcigarul era la fel de mult o armă a expresiei precum dedicat fumatului”.

Helena Bonham Carter interpretează rolul prinţesei Margaret în sezoanele trei şi patru ale serialului Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.