Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Helena Bonham Carter, în negocieri cu Netflix pentru a o interpreta pe Prinţesa Margaret a Marii Britanii în 'The Crown'

boomsbeat.com
Helena Bonham Carter

Actriţa britanică Helena Bonham Carter, cunoscută din producţii precum „Sweeney Todd”, „Alice in Wonderland”, dar şi din franciza cinematografică „Harry Potter”, se află în negocieri cu Netflix pentru a o interpreta pe prinţesa Margaret a Marii Britanii în cel de-al treilea sezon al serialului „The Crown”, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii! Un celebru solist şi compozitor britanic, decedat la 76 de ani

Helena Bonham Carter ar urma să preia rolul de la actriţa Vanessa Kirby, care a interpretat-o pe prinţesa Margaret în primele două sezoane ale serialului dedicat domniei Reginei Elizabeth a II-a.

Cel de-al doilea sezon al show-ului realizat de Peter Morgan a fost lansat pe 9 decembrie de Netflix. În acest sezon, prinţesa Margaret, sora reginei, s-a căsătorit cu fotograful Antony Armstrong-Jones, Lordul Snowdon (interpretat de Matthew Goode). La finalul sezonului, prinţesa era însărcinată.

În primele două sezoane ale serialului „The Crown” rolul Reginei Elizabeth a II-a a fost interpretat de actriţa Claire Foy, prinţul Philip a fost interpretat de Matt Smith, Regina Mamă Elisabeta de Victoria Hamilton, iar Anthony Eden de Jeremy Northam.

Actriţa Olivia Colman o va înlocui pe Claire Foy în rolul Reginei Elizabeth a II-a în cel de-al treilea şi cel de-al patrulea sezon, pe care Netflix încă nu le-a confirmat oficial.

În afară de Vanessa Kirby, în următoarele sezoane va ieşi din distribuţie şi Matt Smith, deoarece acestea vor prezenta viaţa familiei regale într-o perioadă mai târzie a domniei Reginei Elizabeth a II-a.

„Mi-ar fi plăcut să continui, dar presupun că am fost suficient de norocoasă să joc în primele două sezoane”, a spus Vanessa Kirby pentru The Hollywood Reporter, precizând că actriţa care o va înlocui va avea de interpretat „cele mai interesante lucruri”.

Născută pe 26 mai 1966, Helena Bonham Carter este una dintre cele mai de succes actriţe britanice. Şi-a făcut debutul în film cu pelicula „A Pattern of Roses”. Este cunoscută şi apreciată, între altele, pentru apariţia sa în seria cinematografică „Harry Potter”. A fost nominalizată de două ori la Oscar, la categoria cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea sa din „The Wings of the Dove” (1997), şi la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru apariţia sa în „The King's Speech” (2010), care i-a adus un premiu BAFTA. A fost nominalizată de şapte ori la Globurile de Aur. Între filmele în care a mai apărut se numără „Henry VIII” (2003), „Charlie and the Chocolate Factory” (2005), „Les Misérables” (2012), „Suffragette”, „Cinderella” (2015) şi „Alice Through the Looking Glass” (2016)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.