Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Helmuth Duckadam nu crede într-o eventuală împăcare între CSA Steaua și FCSB

helmuth duckadam

Helmuth Duckadam (60 de ani) a reacționat la anunțul făcut de Dumitru Dragomir (73 de ani), conform căruia e dispus să fie negociator pentru Gigi Becali într-o eventuală împăcare între FCSB și Armată, iar brandul Steaua să revină la latifundiarul din Pipera, anunță MEDIAFAX.

Eroul de la Sevilla este sceptic în privința acestei ipoteze. Duckadam spune că pentru o negociere este nevoie de două părți, aluzie la faptul că Armata n-ar fi dispusă să poarte discuții pentru împăcarea cu Gigi Becali. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, s-a oferit să-l convingă pe omul cu banii de la FCSB să achite trei milioane de euro pentru a recupera brandul Steaua. ”În primul rând, domnul Dragomir poate să își asume pentru că este prieten cu patronul. De ce nu?! Dar, întotdeauna când vrei să porți o discuție trebuie să fie doi. Cineva să spună și cineva să te asculte. Eu nu știu dacă, la ora actuală, sunt doi parteneri de discuție”, a spus Helmut Duckadam, la DigiSport.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

De cinci ani, CSA Steaua și FCSB se războiesc prin tribunale pentru brandul Steaua. Instanța a dat dreptate ”militarilor”, iar Becali se chinuie să reintre în drepturile de folosire. Conducerea CSA a reacționat după anunțul făcut de Dumitru Dragomir că ar putea negocia o împăcare între Gigi Becali și Armată.

”Conducerea CSA ”Steaua București” nu a fost solicitată pentru consultări pe subiectul mărcii ori palmaresului sportiv al echipei ”Steaua București”.

Reiteream poziția, exprimată în repetate rânduri, că evoluția demersurilor legate de valorifcarea mărcii ”Steaua București”, nu este dictată de decizii arbitrare, ci de stricta aplicare, cu bună credință, a legii, în urma deciziei definitive a ICCJ în acest caz, care a creat obligații legale ce nu pot fi ignorate sau amânate.

Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” București rămâne consecvent proiectelor sale și îi asigură pe suporterii steliști că va duce mai departe istoria de zeci de ani scrisă de generații întregi de sportivi și că, prin demersurile sale, va continua tradiția fotbalistică roș-albastră”, se arată în comunicatul emis de către cei de la CSA Steaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.