Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hertha Berlin a anunțat transferul mijlocașilor Sami Khedira și Nemanja Radonjic

www.agerpres.ro
Hertha Berlin

Clubul de fotbal Hertha Berlin, aflat în dificultate în Bundesliga, a anunţat luni că s-a întărit cu doi mijlocaşi, germanul Sami Khedira, campion mondial în 2014 cu naţionala ţării sale, şi sârbul Nemanja Radonjic, transmite presa internaţională, potrivit Agerpres.

Khedira, un mijlocaş defensiv care în aprilie va împlini 34 de ani, nu mai juca deloc la Juventus Torino. "Mă simt bine din punct de vedere fizic şi aş vrea să-i aduc echipei experienţa pe care am acumulat-o în ultimii ani", a spus fotbalistul care nu a mai avut nicio apariţie într-un meci de campionat de pe 23 noiembrie 2019.

Citește și: SURSE Bebelușul ajuns în spital după BOTEZ a MURIT: micuțul era născut prematur

Fostul fotbalist al lui Real Madrid a evoluat ultima oară în campionatul Germaniei în 2010, în tricoul lui VfB Stuttgart.

Radonjic, care va împlini în această lună 25 de ani, este împrumutat de la Olympique Marseille, cu opţiune de cumpărare. Acest mijlocaş ofensiv nu s-a impus niciodată cu adevărat la echipa din sudul Franţei, fiind lipsit de constanţă.

Hertha este pe locul 15 în campionat, la egalitate de puncte cu Arminia Bielefeld, ocupanta locului 16, care la finalul sezonului presupune disputarea unui baraj pentru evitarea retrogradării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.