Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hertha şi Union Berlin vor impune fanilor teste negative la noul coronavirus, chiar şi celor vaccinaţi sau care au avut boala

www.agerpres.ro
Hertha Berlin

Cluburile berlineze de fotbal Hertha şi Union vor impune fanilor care intră pe stadioanele lor teste negative la noul coronavirus, chiar şi celor vaccinaţi sau care au avut boala, transmite DPA, care citează grupările din Bundesliga.

Noul sezon din Germania debutează vineri şi fanii vor avea acces din nou în tribune, dar cluburi precum FC Koln au anunţat că începând de la finele lunii august, testele nu vor fi suficiente pentru a le garanta accesul pe stadioane, potrivit agerpres.ro.

Borussia Dortmund va implementa măsuri suplimentare, dacă rata de incidenţă pentru COVID-19 va depăşi 35 la 100.000 de locuitori.

Hertha a precizat că nu vrea să renunţe la măsura ca fanii să prezinte un test negativ la accesul în stadionul olimpic din Berlin.

''Punem la punct în acest moment un sistem care să recunoască toate cele trei opţiuni'', a precizat un purtător de cuvânt al grupării berlineze.

Union a precizat, în acelaşi timp, că situaţia se va schimba doar dacă va fi necesar din punct de vedere medical şi politic.

În prima etapă din Bundesliga, Union primeşte sâmbătă vizita lui Bayer Leverkusen, meci la care autorităţile au permis ocuparea a jumătate din capacitatea arenei, adică 11.006 locuri.

Hertha joacă prima partidă acasă pe 21 august contra lui Wolfsburg şi va permite accesul în tribune a 25.000 suporteri.

Freiburg, pe de altă parte, a precizat că în acest weekend va oferi bilete gratuite la primele 1.110 de persoane care se vor vaccina anti COVID-19 de vineri până duminică la un centru expoziţional.

Campania de vaccinare din Germania progresează bine, după un start greoi, dar guvernul este îngrijorat că persoanele nevaccinate vor ajuta la resuscitarea virusului, numărul de infectări fiind din nou în creştere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.