Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hervin Ongenda vrea să părăsească FC Botoşani

Hervin Ongenda

Hervin Ongenda (24 de ani) nu mai vrea să rămână la FC Botoşani. Vrea să plece cu orice preţ, după ce a auzit de propunerea care ar fi venit din Serie B, de la Chievo Verona, potrivit Mediafax.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Mijlocaşul spune că a mai avut şi alte oferte importante în trecut, dar acum vrea să revină în fotbalul care contează cu adevărat. Ongenda recunoaşte că formaţia moldoveană l-a pus la punct, după sezoanele mai slabe din trecut, dar oferta este mult prea tentantă. Mirajul unei echipe din Italia e prea mare şi nu poate refuza.”Vreau să plec pentru că simt că e timpul să merg mai sus. Îi mulţumesc mult lui Marius Croitoru, preşedintelui Iftime şi tuturor celor de la Botoşani care m-au primit ca pe un fiu.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Agenţii mei au fost şi sunt recunoscători faţă de ei. Vor continua să ajute clubul dacă Botoşaniul va dori asta. Dar e timpul să accept oportunitatea care mi se oferă. Am refuzat să merg în Grecia, Turcia şi Rusia, dar aş vrea să ma duc în Italia. Botoşaniul va fi mereu în inima mea. Sper ca Botoşaniul să ajungă la o înţelegere cu Chievo", a spus Ongenda pentru www.sport.ro.

Citește și: Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului suspect de delapidarea unei sume uriașe

Hervin Ongenda este un produs al academiei lui Paris Saint-Germain. Mijlocaşul ofensiv a jucat chiar şi la prima echipă, în 16 partide, iar în 2017 a urmat un transfer în Olanda, la Zwolle. Ulterior, timp de aproape un sezon, francezul de 25 de ani a rămas fără echipă, iar spaniolii de la Real Murcia l-au transferat, însă fotbalistul a evoluat foarte puţin. În 42 de meciuri strânse la FC Botoşani, Ongenda a strâns cinci goluri şi cinci pase decisive. În acest sezon, mijlocaşul are două goluri în cinci apariţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.