Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidroelectrica își caută șefi și promite salarii URIAȘE: 7600 de euro/lună. Printre cerințe: 'expunere politică și sindicală'

hidroelectrica

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat procedura de recrutare și selecție de candidați pentru 5 posturi de membri ai Directoratului, printre trăsăturile așteptate din partea acestora fiind inclusiv "expunere sindicală și politică", informează profit.ro. Pentru aceste calități, ei vor fi răsplătiți cu o indemnizație lunară de 36.240 lei (aproximativ 7.600 de euro).

Citește și: Florin Cîțu, AVERTISMENT pentru populație, după creșterea inflației: urmează creșterea șomajului

Un membru al Directoratului Hidroelecrica este plătit cu o sumă lunară fixă reprezentând de 6 ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar din ramura în care își desfășoară activitatea societatea, comunicat de Institutul Național de Statistică.

Potrivit companiei, în perioada 9.01.2019-8.05.3019, valoarea indemnizației lunare a unui membru al Directoratului este de 36.240 lei (aproximativ 7.600 de euro). Aceștia mai trebuie, printre altele, să aibă o experiență profesională totală de minimum 10 ani, o experiență de administrare sau de management de minimum 5 ani, să nu fi fost destituiți dintr-o funcție în instituții publice în ultimii 7 ani ori dintr-o companie de stat în ultimii 2 ani pentru motive imputabile lor, să nu fi avut încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimele 12 luni, să nu fi fost condamnați definitiv pentru corupție sau infracțiuni de serviciu, să nu fi făcut poliție politică.

Citește și: ANALIZĂ China investește MASIV în Europa: Balcanii sunt principala 'poartă' de intrare; România, vizată în mod direct

Cei interesați trebuie să-și depună CV-ul până pe 10 mai, după care în termen de cinci zile acestea vor fi evaluate și realizată o listă lungă definitivă. Hidroelectrica a terminat anul trecut cu un profit net record, de 1,55 miliarde lei, în creștere cu aproape 14% față de 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.