Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hidrologii au emis cod roșu de inundații în județul Harghita

inundatii

Hidrologii au emis, joi seara, o avertizare Cod roșu de inundații valabilă pe mai multe râuri din județul Harghita până la ora 3.00, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii şi creşteri importante de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de pericol.

Citește și: Augustin Zegrean: ‘Ar trebui echilibrate lucrurile, dar nu așa. Este o metodă pur bolșevică. Pensiile nu se plătesc din bugetul de stat, ci din bugetul asigurărilor de stat’ .

Sunt vizate râurile din bazinul hidrografic Homorodul Mare, sector aval confluență cu râul Ghipeș – amonte confluență cu râul Daia, județul Harghita.

Avertizarea este în vigoare în noaptea de joi sepre vineri, până la ora 3.00. Tot sub avertizare Cod roșu de inundații sunt și râuri din județele Caraş Severin şi Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.