Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hilary Clinton:Întâlnirea lui Donald Trump cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, este o fantezie

cnn.com
trump clinton

Întâlnirea preşedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, este o "fantezie", afirmă Hillary Clinton, fost secretar de Stat şi fost candidat în scrutinul prezidenţial din 2016, informează site-ul de ştiri Axios.com.

"Donald Trump are o fantezie despre negocierile cu nord-coreenii", a declarat Hillary Clinton la emisiunea "TBD cu Tina Brown", apreciind că liderul de la Casa Albă nu este interesat neapărat de securitatea naţională a SUA, ci mai degrabă de atenţia presei şi posibil de Premiul Nobel pentru Pace.

"Nu ştiu ce interese de securitate naţională urmăreşte Donald Trump sau încearcă să apere prin întrevederile" cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a adăugat Hillary Clinton, învinsă de actualul lider de la Casa Albă în scrutinul prezidenţial desfăşurat în 2016.

"Toate rapoartele serviciilor de informaţii, pe care Trump le contestă, sugerează că este imposibil ca liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, să renunţe la capabilităţile nucleare. Nu ştiu ce va pretinde Trump, dar eu am dubii serioase că va obţine într-adevăr ceea ce susţine", a subliniat Hillary Clinton.

Preşedintele SUA, Donald Trump, s-a întâlnit miercuri, în Vietnam, cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, pentru a discuta în principal despre denuclearizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.