Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hirving Lozano ajunge la Napoli în schimbul a 40 de milioane de euro

lozano

Hirving Lozano (23 de ani) a intrat în rândul celor mai curtaţi tineri din Europa, după prestaţia foarte bună de la Campionatul Mondial din Rusia. Mijlocaşul ajungea în atenţia cluburilor importante din Anglia şi Italia, dar în cele din urmă a rămas la PSV, potrivit Mediafax.

Acum, se pare că mexicanul şi-a dat acordul pentru transferul în Serie A, la Napoli. Presa din zonă anunţă că mutarea se face în schimbul a 40 de milioane de euro. Lozano nu va mai juca în acest sezon, din cauza unei accidentări, dar aceasta nu a fost o problemă pentru echipa la care este legitimat Vlad Chiricheş. În ultimul meci de campionat, împotriva lui Willem, a ieşit de pe teren pe final, din cauza unei probleme la genunchi, dar îşi va reveni repede. ”Sunt uşurat că nu am suferit o accidentare mai gravă a ligamentelor încrucişate. Regret că nu îmi voi putea ajuta colegii în acest final de sezon. Am început un program de recuperare şi sper să revin cât mai repede”, a declarat Lozano pentru site-ul PSV-ului. Corriere dellos Sport anunţă că totul s-a decis după o întâlnire între Mino Raiola, agentul jucătorului, Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoli, şi Aurelio de Laurentiis, patronul italienilor.

Citește și: Dan Alexa: 'Am trăit la Călăraşi ceea ce nu am crezut vreodată; Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă'

Statisticile lui Lozano în acest sezon: 40 de meciuri, 21 de goluri şi 12 pase decisive. Mijlocaşul a ajuns la PSV în 2017, de la CF Pachuca, pentru 8 milioane de euro.

La Campionatul Mondial din 2018, Lozano s-a făcut remarcat cu un gol şi o pasă de gol în 4 partide. Reuşita a venit în meciul cu campioana mondială de la acea vreme, Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.