Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hoț prins de polițiștii din Olt, după ce, în primăvară, a furat 50.000 de lei, 40.000 de euro şi un lănţişor de aur dintr-o locuinţă

facebook.com
politia

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Teslui, este cercetat în libertate pentru că ar fi furat 50.000 de lei, 40.000 de euro şi un lănţişor de aur dintr-o locuinţă din comuna Grădinari, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Furtul ar fi avut loc în primăvara anului 2019, a fost reclamat pe 6 mai, iar proprietarul locuinţei şi tânărul de 19 ani se cunoşteau.

"La data de 6 mai a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Grădinari au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Grădinari, judeţul Olt, cu privire la faptul că în perioada februarie-mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă 50.000 de lei, 40.000 de euro şi un lănţişor din aur, în greutate de 15 grame. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, a reieşit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Teslui, care se cunoştea cu bărbatul respectiv, ar fi sustras din locuinţa acestuia 50.000 de lei, 40.000 de euro şi un lănţişor din aur în greutate de 15 grame", se afirmă în comunicatul menţionat.

Cercetările în cauză au fost efectuate de poliţişti de investigaţii criminale de la IPJ Olt, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.