Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Holcim şi-a cedat afacerile din Rusia către echipa de conducere locală

quarrymagazine.com
Holcim

Grupul elveţian Holcim, cel mai mare producător mondial de ciment, a anunţat miercuri că a finalizarea ieşirea de pe piaţa din Rusia, în condiţiile în care şi-a cedat activităţile din această ţară către echipa de conducere locală, care le va opera sub un nume diferit, transmite Reuters.

Holcim a precizat că ieşirea de pe piaţa din Rusia nu va avea un impact semnificativ asupra celui mai mare producător mondial de ciment, deoarece Rusia a fost responsabilă pentru mai puţin de un procent din vânzările totale ale grupului în 2021, potrivit Agerpres.

Finalizarea operaţiunii va depinde de obţinerea autorizaţiilor necesare din partea autorităţilor de reglementare. "Holcim va continua să îşi sprijine angajaţii de-a lungul acestui proces şi va asigura transferul ordonat pentru clienţii şi celelalte părţi implicate", a precizat grupul elveţian într-un comunicat de presă.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare, 27 staţii de betoane - inclusiv staţiile General Beton România - trei staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali şi trei terminale de ciment), Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate şi una de BCA) şi Geocycle România (trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deşeurilor). În total, Grupul Holcim România are aproximativ 1.800 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.