Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Holger Rune şi Jannik Sinner au acces în semifinale la Montpellier

https://tennishead.ne
jannik sinner

Danezul Holger Rune şi italianul Jannik Sinner, principalii favoriţi ai turneului masculin de tenis "Open Sud de France" de la Montpellier, s-au calificat în semifinale graţie victoriilor obţinute vineri la această competiţie din calendarul circuitului profesionist ATP, dotată cu premii totale de 562.815 euro, informează Agerpres.

Rune, favoritul numărul unu, s-a impus greu în două seturi, ambele câştigare la tiebreak, 7-6 (7/2), 7-6 (7/5), în faţa francezului Gregoire Barriere.

Tenismanul danez, câştigător ediţiei de anul trecut a turneului Masters 1.000 de la Paris, a avansat astfel în penultimul act la Montpellier fără să cedeze niciun set. El se va lupta pentru un loc în finală cu americanul Maxime Cressy, care a reuşit să-l elimine pe favoritul numărul 3, croatul Borna Coric, în faţa căruia s-a impus cu 7-6 (7/2), 6-4.

Jannik Sinner, cap de serie numărul 2, a avut nevoie de doar 90 de minute pentru a-l învinge tot în două seturi, 6-4, 6-2, pe compatriotul său Lorenzo Sonego, iar în semifinale îl va înfrunta pe francezul Arthur Fils, care a dispus cu 7-6 (7/3), 6-3, de compatriotul său Quentin Halys.

Fils, în vârstă de 18 ani, aflat pe locul 163 în ierarhia mondială, a devenit cel mai tânăr jucător francez care accede în semifinalele unui turneu ATP, după Richard Gasquet în 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.