Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hollywoodul deplânge moartea lui Hugh Hefner: Un simbol american revoluţionar, o adevărată legendă

www.zonait,tv
Hugh Hefner

Numeroase vedete de la Hollywood au transmis mesaje online, după anunţul decesului fondatorului Playboy, Hugh Hefner, pe care îl numesc „un simbol american”, o „adevărată legendă”, un „om gigant” care a schimbat vieţile multora, scrie news.ro.

În vârstă de 91 de ani, Hugh Hefner a murit din cauze naturale, în celebrul Playboy Mansion din Los Angeles, miercuri, înconjurat de familie.

Printre primii care au adus un omagiu fondatorului Playboy s-a numărat fiul lui, Cooper Hefner, care şi-a descris tatăl ca un „pionier cultural”.

„Tatăl meu a dus o viaţă excepţională şi de impact, ca pionier cultural şi de media şi ca voce dominantă din spatele unora dintre cele mai importante mişcări culturale şi sociale ale timpurilor noastre, în sprijinirea libertăţii expresiei, drepturilor civile şi libertăţii sexuale”, a spus el.

Actriţa şi modelul Jenny McCarthy a notat pe Twitter: „Mulţumesc pentru că ai fost un revoluţionar şi că ai schimbat vieţile atâtor oameni, mai ales a mea.Sper că te-am făcut mândru”.

Celebrul personaj Hugh Hefner, fondatorul Playboy, s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani

„L-am întâlnit prima dată cu câteva luni înainte de lansarea «Star Wars». Mă aşteptam la un swinger tipic, nu la un prieten atât de loial cum a fost mereu”, a spus, la rândul său, actorul Mark Hamill.

Starul porno Ron Jeremy a spus în mesajul lui: „Astăzi, lumea a pierdut o legendă. Hugh Hefner mi-a lansat cariera. Timp de 22 de ani i-am urat «Un an nou fericit!» la conacul lui. Îi voi simţi lipsa”.

Cântăreaţa şi actriţa Nancy Sinatra l-a numit „unul dintre cei mai drăguţi oameni pe care i-am cunoscut”.

„Am avut câteva conversaţii minunate. A fost un om atât de interesant. O adevărată legendă. Ce final de eră”, a spus actorul Rob Lowe.

Starleta Kim Kardashian West s-a declarat onorată pentru că a făcut parte din echipa Playboy. „Odihneşte-te în pace, Hugh Hefner! Mă simt atât de onorată pentru că am fost o parte din echipa Playboy! Ţi se va simţi lipsa. Te iubesc, Hef!”.

Liderul trupei Kiss, basistul Gene Simmons a notat: „Un mare om, antreprenor şi inovator. Moştenirea ta trăieşte”.

Actorul Elijah Wood şi omul de televiziune Larry King l-au numit „un gigant”. „A fost cu adevărat original şi a fost prietenul meu”, a spus King.

Carmen Electra, Dennis Rodman şi Paris Hilton, Heidi Montag şi Donna D'Errico, care au făcut parte din echipa Playboy, şi-au exprimat, de asemenea, regretul prin mesaje online.

„Hugh M. Hefner, simbolul american ce, în 1953, a prezentat lumii revista Playboy şi a construit compania ca pe una dintre cele mai cunoscute mărci americane din lume”, arată mesajul Playboy Enterprises.

Pe contul de Twitter al companiei, el a fost citat: „Viaţa este prea scurtă ca să trăieşti visul altcuiva”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.