Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hong Kongul abandonează obligativitatea purtării măștilor după aproape 1.000 de zile

time.com
masca masti

Hong Kong renunţă de miercuri la mandatul de utilizare a măştilor, a anunţat şeful executivului John Lee, punând astfel capăt ultimei restricţii majore a centrului financiar Covid, în timp ce încearcă să iasă din pandemie, anunţă AFP, citat de news.ro.

Oraşul a fost unul dintre ultimele locuri din lume care a impus acoperirea feţei în aproape toate mediile publice, toţi cei cu vârsta de peste doi ani trebuind să poarte una sau să fie sancţionaţi cu o amendă de până la 10.000 de dolari HK (1.275 de dolari). "Anunţ că cerinţa de mascare va fi complet anulată începând de mâine, 1 martie, inclusiv pentru interior, exterior şi (în) transportul public", a declarat Lee într-o scurtă conferinţă de presă marţi. El a adăugat că spitalele şi căminele de bătrâni îşi pot impune propriile restricţii.

Ultimii care au abondonat restricțiile

Obligaţia de purtare a măştilor a fost impusă în urmă cu trei ani şi a rămas în vigoare timp de aproape 1.000 de zile. oraşul a fost unul dintre ultimele locuri din lume care a impus acoperirea feţei în aproape toate mediile publice, toţi cei cu vârsta de peste doi ani fiind obligaţi să poarte una sau riscă o amendă de până la 10.000 de dolari HK (1.275 de dolari). "Anunţ că cerinţa de mascare va fi complet anulată începând de mâine, 1 martie, inclusiv pentru interior, exterior şi (în) transportul public", a declarat Lee într-o scurtă conferinţă de presă marţi.

El a adăugat că spitalele şi căminele de bătrâni îşi pot impune propriile restricţii. Mandatul privind masca a fost impus în urmă cu trei ani şi a rămas în vigoare timp de aproape 1.000 de zile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.