Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horațiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor: 'Grindeanu e specialist doar la salata de vorbe'

grindeanu pod

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu tocmai a anulat licitația de proiectare pentru trei noi poduri rutiere la granița cu Republica Moldova, după ce zilele trecute le promitea omologilor moldoveni finalizarea acestor proiecte, afirmă Horațiu Cosma (USR), fost secretar de stat în MT.

„Grindeanu anulează licitațiile pentru podurile peste Prut și condamnă românii și moldovenii la cozi interminabile. Ipocrizie la cote maxime! Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu tocmai a anulat licitația de proiectare pentru trei noi poduri rutiere la granița cu Republica Moldova, după ce zilele trecute le promitea omologilor moldoveni finalizarea acestor proiecte”, scrie pe Facebook Horațiu Cosma, conform Mediafax.

„Sorin Grindeanu e specialist doar la salată de vorbe. Și cam atât. Când e vorba de pus osul la treabă, uite-l de unde nu-i. A anulat licitația de proiectare pentru trei noi poduri peste Prut la Stânca (RO) – Costești (MD), Bumbăta (RO) – Leova (MD), respectiv Fălciu (RO) – Leca (MD). Singura ofertă depusă la licitația lansată în februarie a fost descalificată de către CNAIR”, explică Horațiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Tot la capitolul poduri la granița cu Republica Moldova, adaugă Cosma, „același Sorin Grindeanu nu este în stare de 2 ani de zile să găsească un constructor pentru noul pod peste Prut de la Ungheni și nu e în stare nici să dea drumul la lucrări pe centura Galați, la 2 pași de granița cu Moldova și Ucraina de la Giurgiulești”.

„În loc să integreze Republica Moldova în spațiul european prin dezvoltarea conexiunilor rapide și moderne de transport, Grindeanu condamnă în continuare românii și moldovenii la aceleași ambuteiaje și întârzieri pe actuala infrastructură limitată și veche de zeci de ani”, încheie Cosma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.