Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Constantinescu cere mai mulți angajați la ANPC: Alte autorităţi cu atribuţii similare, doar pe un anumit segment, au câteva mii de inspectori

captura YouTube
ANPC controale

Horia Constantinescu cere mai mulți angajați la ANPC: Alte autorităţi cu atribuţii similare, doar pe un anumit segment, au câteva mii de inspectori

Horia Constantinescu, şeful ANPC, a declarat miercuri despre angajarea de personal nou că este nevoie să ajungem cel puţin la 650 de comisari ANPC, în condiţiile în care alte autorităţi cu atribuţii similare, doar pe un anumit segment au câteva mii de inspectori, în prezent, pe activitatea pe care o desfăşoară.

Şeful ANPC a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News că astăzi sunt în jur de 450 de comisari ai Autorităţii, la nivel national, la un volul de peste 2,5 milioane de operatori economici pe care ANPC îi poate verifica şi trebuie să îi verifice peridic.

”Dacă împărţim această sumă la numărul de zile şi numărul de comisari o să vedem că nu putem să acoperim aşa cum ne-am dori întreaga piaţă de produse şi servicii. Vorbim de una dintre cele mai sensibile situaţii ale momentului”, a arătat Horia Constantinescu, precizând că este nevoie de comisari dedicaţi fără să îi ia de pe teren pe cei foarte puţini cât sunt în prezent.

Preşedintele ANPC a mai spus că ”trebuie să ajungă cel puţin la 650, în condiţiile în care alte autorităţi cu atribuţii similar, doar pe un anumit segment au câteva mii de inspectori astăzi, în activitatea pe care o desfăşoară”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.