Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău avertizează înaintea meciului de Cupa Davis cu Luxemburg: Nu trebuie să subestimăm niciun adversar

www.dolce-sport.ro
Horia Tecău Irina Begu

Horia Tecău a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi din echipa de Cupa Davis au suficientă experienţă pentru a şti că nu trebuie să subestimeze niciun adversar, astfel că se pregătesc ca şi cum ar întâlni cea mai bună formaţie.

"Avem suficientă experienţă în Cupa Davis ca să ştim că nu trebuie să subestimăm niciun adversar, nicio echipă în funcţie de clasament. Noi pregătim acest meci ca şi cum am juca cu cea mai bună echipă. E modul în care ştim să o facem. Cu atât mai mult că nu îi cunoaştem pe jucătorii luxemburghezi şi va trebui să îi ghicim pe parcurs. Nu avem de unde să obţinem informaţii despre ei, deci este o surpriză, cu atât mai mult va trebui să tratăm meciul foarte serios. Ne dorim să câştigăm toate meciurile, să evoluăm bine, să mergem în turul următor, pentru asta ne facem treaba aşa cum ştim noi mai bine. Ne bucurăm de condiiile pe care le-am întâlnit aici, terenul este superb, sala frumoasă", a spus Tecău.

Marius Copil a subliniat că echipa României nu trebuie să se considere deja sigură de victorie. "La Cupa Davis de multe ori clasamentul nu contează. Nu trebuie să fim deja siguri că am câştigăm. Trebuie să intrăm pe teren, să dăm totul, sută la sută, şi vom vedea la sfârşit rezultatul. Plecăm cu prima şansă, avem încredere foarte mare în noi, dar nu va fi un meci uşor", a declarat Copil.

Şi Florin Mergea crede că România nu trebuie să îşi subestimeze adversara: "Plecăm favoriţi în acest meci, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche".

Întâlnirea România – Luxemburg, de la Piatra Neamţ, contează pentru turul I al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.