Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău îi spune Simonei Halep ce-i lipsește

simona halep horia tecau

Simona Halep este numărul doi în lume, dar un alt campion român, Horia Tecău, este sigur că există loc pentru îmbunătăţirea jocului sportivei de 23 de ani, care a fost eliminată în sferturile de la Guangzhou de Denisa Allertova.

Câştigătorul probei de dublu de la Wimbledon a jucat la dublu mixt cu Halep la US Open şi a vorbit în exclusivitate pentru Digi Sport despre lovitura pe care Simona ar trebui s-o exerseze şi mai mult la antrenamente, voleul.

"Simona este o jucătoare care returnează foarte bine, joacă bine din spatele terenului. Dacă îi spuneam să joace cu unghiuri sau pe mijloc sau loburi, ea reuşea să execute aceste lovituri.

Voleul este probabil partea cea mai slabă a jocului ei. E o diferenţă mare la ea între jocul din spatele terenului şi cel de la fileu. La dublu, ai nevoie de voleu, de poziţionare. Cu cât va juca mai mult dublu sau dublu mixt, îşi va perfecţiona acest voleu. O va ajuta şi dacă va exersa mai mult voleul la antrenamentele ei, nu ştiu cât accent pune ea pe acest lucru.

Ea vine rar în faţă, dar în meciurile acestea, dacă vine de 4-5 ori în faţă, e bine să câştige aceste puncte. Mi-a făcut plăcere să joc cu ea şi sper să repetăm această experienţă, dar ne va fi greu. Aşa cum s-a întâmplat la New York, se poate întâmpla şi la celelalte turnee", a declarat jucătorul de 30 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.