Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horia Tecău şi Jean Julien Roger au fost eliminaţi de la Australian Open: Au luat bătaie de la australienii Sam Groth şi Lleyton Hewitt

 Horia Tecău  Jean-Julien Rojer

Horia Tecău şi Jean Julien Roger au fost eliminaţi de la Australian Open. Au luat bătaie de la australienii Sam Groth şi Lleyton Hewitt, scor cu 7-6 (2), 4-6, 7-5, sambata, la Melbourne, in turul al doilea al probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, transmite Agerpres.

Tecau si Rojer, favoritii numarul trei la cel dintai turneu de Mare Slem al anului, au cedat dupa doua ore si 13 minute in fata unui cuplu format din uriasul Groth si ''veteranul'' Hewitt, care a revenit in activitate pentru a participa la competitia de la Melbourne.

Pana la urma diferenta a fost facuta de singura minge de break pe care si-au creat-o ambele perechi, castigata de australieni in ultimul game al meciului.

La editia de anul trecut, Tecau si partenerul sau s-au oprit in optimile de finala, cele mai bune rezultate la Melbourne pentru roman fiind sferturile de finala din 2012 si 2015.

Perechea romano-olandeza va primi un cec de 22.500 dolari australieni si 90 de puncte ATP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.