Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hornbach a înregistrat o cifră afaceri de 2,3 miliarde euro în primul semestru al anului fiscal 2017/2018

www.timisoreni.ro
hornbach

Grupul Hornbach a înregistrat o cifră afaceri de 2,31 milioane de euro în perioada 1 martie - 31 august 2017 (primul semestru al anului fiscal 2017/2018, în creştere cu 5,7% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, potrivit unui comunicat al concernului german.

De asemenea, cifra netă de afaceri a celui mai mare sub-concern operativ Hornbach Baumarkt AG a crescut în S1 2017/2018 cu 5,4%, ajungând la 2,173 miliarde de euro, după o creştere de 3,9% în T2 2017/2018 (la 1,042 miliarde de euro).

Citește și: Alro a investit 680 de milioane de dolari în 20 de ani de listare la Bursa de Valori Bucureşti

'Comerţul online reprezintă o componentă integrală a formatului nostru comercial. Online şi offline se îmbină la Hornbach într-un tot unitar. De la lansarea online în Germania în anul 2010, am investit aproape un sfert de miliard de euro în digitalizarea continuă a modelului nostru de afaceri. Transformarea digitală a comerţului este unul dintre principalele obiective din acest sector. Internetul ne permite să câştigăm noi clienţi şi în afara zonei de acces la magazinele staţionare şi să îi convingem de calitatea produselor Hornbach', a declarat Albrecht Hornbach, preşedintele Consiliului de Administraţie al Hornbach Management AG.

La 31 august 2017, reţeaua Hornbach s-a extins cu magazinele sale de comerţ online în Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Luxemburg şi Cehia, în septembrie 2017 în Slovacia, iar din cea de-a doua jumătate a exerciţiului financiar 2017/2018 vor fi inaugurate magazine online în Suedia şi România.

Fondat în anul 1877, concernul Hornbach deţine 156 de magazine mixte de materiale de construcţii şi grădinărit, în Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveţia, Suedia, Slovacia şi România, anunță Agerpres.

De la intrarea pe piaţa din România, Grupul Hornbach a investit 145 de milioane de euro şi a creat peste 730 de locuri de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.