Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu

Reddit
horoscopul zilei cruceru

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi pentru a se bucura de weekend. Sunt șanse mari ca grijile de la serviciu să-i urmărească și în timpul lor liber. Cu toate acestea, pot apărea momente de evadare dacă știu cum să profite de oportunități.

Leii sunt nativii cărora astrele le recomandă să se ferească de energiile negative ale persoanelor rău intenționate. Deși poate părea dificil, cu puțină atenție și câteva măsuri de precauție, pot evita orice neplăceri.

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 anunță o influență din partea planetelor Uranus, Venus și Jupiter. De asemenea, energiile soarelui și ale lunii își fac apariția în unele momente ale zilei. Zodiile se pot bucura de această zi de weekend dacă au grijă să evite eventuale conflicte, fără a alege să se autoizoleze, potrivit Astrology.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Acordă-ți suficient timp pentru a te relaxa pentru că abia începe weekendul. Îmbrățișează solitudinea și liniștea dacă psihicul tău are nevoie de acest lucru. Ai grijă la tensiunile din sfera ta socială când soarele și luna se vor intersecta în după-amiaza aceasta. Alege-ți cuvintele cu grijă pentru a evita problemele în comunicare. Din fericire, vei avea șansa să scapi de aceste vibrații negative când Uranus devine activ în sectorul diagramei tale care guvernează timpul liber. Doar amintește-ți că poți învinge orice frici deoarece ești o zodie curajoasă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că în această dimineață vei fi într-o stare suficient de bună pentru a-ți susține comunitatea, când luna în zodia Pești își continuă călătoria prin casa a unsprezecea solară. Totuși, se poate să oferi prea mult din tine acum. În după amiaza aceasta, fii sigură că-ți stabilești limite sănătoase, în concordanță cu propriile tale nevoi. Astăzi, întoarce-te în sfera ta socială când Uranus devine activ pe cerul tău. Acesta provoacă schimbări neobișnuite și vești captivante. Acum poți petrece timp cu prietenii și poți găsi modalități de a-ți stimula creativitatea, rămânând fidelă propriilor convingeri.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Chiar dacă a început weekend-ul, este posibil ca gândurile tale să rămână la muncă în această dimineață. Luna în zodia Pești, îți va reaminti de calea ta profesională. Încearcă să nu rămâi cu obsesia problemelor de la serviciu, când soarele și luna se intersectează în această după-amiază. Ele amenință să-ți umple gândurile cu ambițiile carierei. Din fericire, Uranus va interveni ca să-ți ofere o evadare. S-ar putea să fie nevoie să te aventurezi în necunoscut pentru a profita la maximum de aceste vibrații. Străduiește-te să-ți menții un mod de gândire pozitiv când Venus și Jupiter se aliniază în această seară. Grijile tale se pot manifesta în realitate dacă le dai suficientă putere.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei avea șansa de a privi lumea dintr-o perspectivă mai bună când luna în zodia Pești îți trezește natura filozofică, așa că asigură-te că ai o abordare plină de compasiune. S-ar putea să-ți petreci puțin timp liber în singurătate, când soarele și luna se intersectează în după amiaza aceasta. Mișcarea astrelor îți va induce o stare de reflexie. Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 anunță că vibrațiile bune vor apărea mai târziu, când Uranus devine mai activ. Astrele te încurajează să te eliberezi de rutină și să explorezi noi arii ale comunității tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Weekendul acesta eliberează-te de ceea ce nu te mai ajută. Luna în zodia Pești își continuă drumul prin casa transformării tale. Păstrează un look modest atunci când soarele și luna se intersectează în această după-amiază. Mișcarea acestor astre ar putea atrage gelozie asupra ta. Din fericire, Uranus îți va oferi o distragere de la persoanele rău intenționate aflate în apropierea ta. Acest lucru îți permite să setezi limite verbale și mentale împotriva negativității. Doar fii atentă să-ți păstrezi inima deschisă către oamenii care te iubesc și te susțin cu adevărat, mai ales că Venus și Jupiter se aliniază în această seară.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 îți recomandă să-ți dedici dimineața romantismului, îngrijirii de sine și armoniei. Luna în zodia Pești își continuă călătoria prin casa solară a șaptea. Încearcă să nu te simți descurajată dacă o persoană iubită îți impune limite în după-amiaza acestei zile, când soarele și luna se intersectează. Aceasta reprezintă o ocazie bună pentru a trasa câteva limite și pentru tine. O energie va persista în aer când Uranus devine activ, mai târziu în această zi, oferind mai multă putere intuiției tale. Folosește aceste vibrații, îmbrățișând latura ta mistică interioară și permite-i psihicului tău să exploreze dincolo de granițele realității.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Îmbrățișează bunăstarea sau pune lucrurile în ordine în spațiul tău, când luna în zodia Pești se mișcă prin casa solară a șasea. Încearcă să practici mindfulness în după-amiaza aceasta, când soarele și luna se aliniază pentru a te împinge să-ți hrănești sufletul. Te vei afla într-o poziție unică pentru a te elibera de obiceiurile rele, când Uranus devine mai activ, spre sfârșitul zilei. Asigură-te că urmezi sfaturi pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 anunță că începutul acestei zile marchează o ocazie perfectă pentru a-i chema pe cei dragi ca să mergeți la o plimbare sau să luați masa împreună. Totuși, vei simți nevoia să fii în gardă pentru a-ți apăra starea de spirit și a-i proteja pe ceilalți, când luna în zodia Pești se intersectează cu soarele în zodia Gemeni în după-amiaza aceasta. Aceste mișcări reprezintă o amenințare deoarece pot aduce invidie și lupte pentru putere. Din fericire, Uranus va interveni pentru a te elibera de această tensiune, ceea ce te ajută să te reconectezi cu fericirea și iubirea în toate formele ei. De asemenea, aceste vibrații te pot încuraja să ieși din zona ta de confort și să devii mai îndrăzneață.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna în zodia Pești va fi activă în sectorul din diagrama ta care guvernează fericirea domestică. Asigură-te că-ți hrănești corpul și relațiile corespunzător. Planifică-ți o după-amiază dedicată îngrijirii de sine, în special dacă săptămâna de lucru precedentă a fost tensionată. Te poți axa pe bunăstare ta când Uranus devine activ mai târziu în cursul zilei. Marchează momentul ideal pentru a-ți susține sinele fizic și a-ți consemna obiectivele de sănătate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Permite-le gândurilor tale să curgă liber și fluid, când luna în zodia Pești aduce vibrații liniștitoare minții. În orice caz, ți se va cere să te întorci în realitate, odată ce soarele și luna se vor intersecta în această după-amiază, ceea ce-ți reamintește de treburile și responsabilitățile tale din weekend. Așteaptă-te să treci rapid prin lista de activități, deoarece astrele te vor împinge să te distrezi puțin, când Uranus devine activ mai târziu în această zi.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Simte-te liberă să lenevești în pat, atât timp cât îți dorești, în această dimineață. Luna în zodia Pești te îndeamnă să-ți încarci bateriile în spațiul de acasă. Va trebui să începi să te miști până vine după-amiaza, înainte ca soarele și luna să se conecteze pentru a nu ajunge într-o frică stagnantă, lipsită de creativitate sau distracție. Uranus va interveni pentru a anima atmosfera de acasă, ajutându-te să găsești entuziasm, fără a te aventura în afara zonei tale de confort. Tensiunea ar putea apărea atunci când Venus și Jupiter se vor intersecta în această seară. Alegerea dragostei în locul conflictului îți va face relațiile mai puternice.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această dimineață, luna va trece puțin prin semnul tău. Din nefericire, energia va deveni mai densă când soarele și luna se vor intersecta în această după-amiază, reamintindu-ți că nu te poți ascunde de problemele tale. În această situație, Uranus îți va schimba modul de gândire, oferindu-ți oportunitatea de a-ți limpezi mintea. Mintea ta se va umple de idei creative când Venus și Jupiter se aliniază în această seară. Totuși, dacă eșuezi în organizarea gândurilor, ai grijă, le poți pierde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.