Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul zilei de 22 februarie 2024. Taurii trebuie să spună lucrurilor pe nume

Reddit
horoscopul zilei cruceru

Horoscopul zilei de 22 februarie 2024. Taurii trebuie să spună lucrurilor pe nume

Horoscopul zilei de 22 februarie 2024 spune că Taurii sunt sfătuiți să spună lucrurilor pe nume. Tranzitele cosmice le activează casa comunicării. Nativii caestei zodii trebuie însă să fie atenți cum comunică cu cei din jur.

Gemenii sunt pasionați de cumpărături, mai ales când e vorba de cadouri pentru cei dragi sufletului lor. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a banilor. Astrele spun că e o perioadă bună pentru cumpărarea de cadouri și pentru investiții.

Horoscopul zilei de 22 februarie 2024

Horoscopul zilei de 22 februarie 2024 spune că nativii zodiacului trebuie să fie mai atenți la emoțiile și sentimentele lor și să pună mai mult preț pe o comunicare deschisă.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Detaliile sunt astăzi cele mai importante pentru tine. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a căminului și familiei. Acesta este momentul perfect pentru a te baza pe confortul personal și pe ceea ce îți este familiar. De obicei, îți place să umpli ziua cu lucruri, dar aceasta este o zi pentru a lua totul încet și a te relaxa, scrie YourTango.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Poți spune încet ceea ce trebuie spus. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară de comunicare. Ia în calcul să ai o abordare blândă în conversații. Când simți că trebuie să fii puțin mai autoritară, reține că poți atrage mai mulți oameni de partea ta dacă le spui totul pe un ton calm.

Vorbește ferm, dar lasă loc pentru ca cealaltă persoană să-și spună punctul de vedere.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Îți place să cumperi lucruri care au valoare sentimentală. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a banilor. Aceasta este o zi pentru cumpărarea de cadouri și pentru investiții în oamenii care înseamnă cel mai mult pentru tine. Chiar dacă nu cumperi ceva acum, poți planifica din timp.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cunoaște-te pe tine însuți. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a identității personale. Aceasta este o zi grozavă pentru a scrie un jurnal sau pentru a te întâlni cu un prieten pentru a vorbi despre munca pe care vrei să o faci în viitor.

Dacă simți o lipsă de scop sau dorința de a duce lucrurile la bun sfârșit, verifică-ți motivația.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este important să mergi mai departe. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară din trecut. Este întotdeauna bine să lași ceea ce s-a întâmplat să devină un instrument de reflecție, dar asta nu înseamnă că trecutul trebuie să definească cine ești tu în viitor. Ai dreptul la schimbare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cunoaște mai bine oamenii. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a prietenilor. Aceasta este ziua perfectă pentru a lua câțiva oameni pe care i-ai întâlnit online pentru a-i aduce în viața reală cumva. Poate e o idee bună să inviți un prieten la o ceașcă de cafea să mergeți împreună la un restaurant.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ce vrei să faci pentru a trăi? Ești mulțumită de jobul pe care îl ai acum? Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară a carierei. Caută locuri de muncă la companiile la care vrei să aplici. Află ce este necesar și pune CV-ul la punct.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Întotdeauna este bine să înveți un lucru nou în fiecare zi. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a învățării. Astăzi, te poți înscrie la un mini-curs online. Fiind deschisă că ce este nou îți poți da seama cum să rezolvi o problemă presantă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tot ceea ce ai făcut nu trebuie să fie proiectat în lume. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a secretelor, câteva lucruri pe care poate preferi să le păstrezi pentru tine. Ai putea crede că trebuie să dezvălui anumite fapte despre viața ta din trecut, dar mai gândește-te un pic. Uneori, să începi din nou și să mergi mai departe cu viața ta este cea mai bună modalitate de a te cunoaște pe tine și pe ceilalți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este timpul să faci un pas important în relația de cuplu? Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a angajamentului. Aceasta poate fi ziua în care să vorbești mai serios despre căsătorie. Este posibil să fii gata să te muți cu partenerul sau să vă logodiți. Dacă ai câteva lucruri pe care ai vrea să le realizezi într-o relație, stabilește-ți câteva obiective și urmărește să le atingi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O nouă abordare poate fi o alegere inteligentă. Luna în Rac cu Uranus îți activează casa solară de lucru. Aceasta este o zi grozavă pentru a gestiona întreruperile programului tău zilnic. S-ar putea să îți dai seama că e mai bine să te concentrezi pe un singur lucru. Poți avea un randament mai mare așa.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fă-ți timp pentru distracție. Luna în Rac cu Uranus activează casa ta solară a creativității. Aceasta este o zi grozavă pentru a participa la un curs de artă sau pentru a te apuca de o nouă meserie. S-ar putea să te bucure să găsești ceva creativ cu partenerul, indiferent că e vorba de pictură, actorie sau muzică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.