Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024. Cine își găsește sufletul pereche

Pinterest
Horoscopul dragostei

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024. Cine își găsește sufletul pereche

Pentru nativii din zodiac urmează o perioadă destul de intensă din punct de vedere amoros. Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024 vine cu vești bune. Nativii Gemeni își descoperă latura romantică și sunt pregăți să înfrunte noi provocări. Cei din zodiac Scorpion sunt nevoiți să ia o decizie care le va schimba traiectoria vieții.

Luna Îndrăgostiților aduce cu sine evenimente majore în viața zodiilor. Au loc mișcări astrale care vor lăsa urme. Planetele Mercur, Venus și Marte ajung în Vărsător pe 5, 16, 13. Pluto se află deja în aceeași zodie. Se vor descoperi energii creatoare, pline de surprize. În ceea ce privește Soarele, acesta va rămâne în Vărsător până pe 1 februarie.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024

Luna Nouă în Vărsător este pe data de 10 februarie în acest an, iar Luna Plină în Fecioară este pe data de 24 februarie, de Dragobete. Planetele se aliniază astfel încât totul să aibă un sens. Luna iubirii aduce cu sine momente de visare și comunicare. Zodiile de aer și apă sunt cele visate pentru clipe trăite la maximum. Ce întâmpină fiecare zodie în parte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc în această lună să se identifice cu propriile sentimente. Nu le este frică de consecințe și acționează întocmai. Își vor dovedi loialitatea față de partener și vor primi bucurii neașteptate. Vor să-și întemeieze o familie și sunt pregăiți să facă primele mișcări în acest sens. Cei singuri vor avea parte de o lună plină de situații neprevăzute, dar bine puse la punct. Își vor activa energia feminină cu orice prilej.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur nu mai au nicio piedică în a-și demonstra propriile sentimente față de apropiați. Vor deveni mult mai siguri pe sine odată ce Venus intră în sectorul lor. Data de 16 februarie va fi însemnată ca cea mai emoțională zi.

Vor lega noi prietenii pe care le vor prețui multă vreme de acum înainte, arată Astrology.com. Cei singuri vor să încerce noi senzații, așa că nu se vor da în lături de la nimic. Se îndrăgostesc de un prieten apropiat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se vor simți mai puternici ca niciodată. Cu toate că experimentează momente dificile vor reuși să treacă peste acestea. Cei mai mulți vor găsi atracția sexuală față de prieteni apropiați. Se vor concentra asupra schimbărilor din prezent și vor lucra ca viitorul să le fie trasat într-o manieră liniștită. Nu este recomandat ca relațiile să fie neglijate. Cei singuri vor reuși să atragă de partea lor tot ceea ce și-au dorit vreodată.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt confuzi în legătură cu viața lor sentimentală. Reușesc să dezlege misterele universului, însă se simt prinși în situații din trecut.

Au șansa de a urma sfaturi gratuite, însă pornesc cu frică în această direcție. Astrele le recomandă să se cunoască pe sine înainte de a ști ce vor de la cei din jur. Sunt forțați să-și caute vocea interioară, spune Yourtango.com. Cei care sunt singuri au șansa de a lua o decizie extrem de importantă. Niciun răspuns nu este greșit aici.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt iubiți de astre în această lună. Sectorul relațiilor în cazul lor va avea foarte multe beneficii. Toți oamenii vor dori să stea în preajma lor și să învețe diverse trucuri. Anumite interacțiuni vor avea de suferit, însă nimic ce nu va putea fi reparat pe viitor. În data de 22 februarie 2024 va avea loc conjuncția între Venus și Marte. Această perioadă vine cu însemnătate deosebită. Este important ca atenția să fie la cote maxime.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt predispuși la gesturi romantice. Vor să încaseze toate laudele pentru eforturile depuse. Pe 24 februarie 2024 începe un moment important care nu va putea fi trecut cu vederea. Anumite întrebări vor primi răspunsuri și viața personală se va schimba. Pentru cei singuri, astrele le trimit o pereche cu adevărat potrivită. Trebuie să capete încredere de sine pentru a putea trece la pasul următor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt îndemnați să caute noi pasiuni sau hobby-uri. Acest lucru îi va ajuta în căutarea partenerului perfect. Săgeata lui Cupidon îi va lovi atunci când se vor aștepta mai puțin. Este posibil să aibă deja o concluzie în fața mai multor situații. Certurile cu prietenii apropiați vor crea o discrepanță între gândiri. Cei singuri au șansa de a începe o relație amoroasă până la sfârșitul lunii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Săgetător au parte de converații revelatoare în luna februarie. Se vor încheia relații, însă anumite momente dificile vor ieși mai repede la iveală. Precauția este cuvântul care îi ghidează în această perioadă. Se vor îndepărta de lucrurile care i-au făcut să sufere în trecut și vor proiecta noi momente de viitor. Cei singuri vor avea parte de surpriza vieții lor. Vor trebui să se gândească intens asupra unei idile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător simt că își pierd controlul în luna februarie. Vor traversa perioade pline de provocări intense. Sunt nevoiți să apeleze la ajutorul celor dragi. Un prieten bun va comunica un secret. Astrele spun că relațiile amoroase vor fi puse în pericol. Pentru cei singuri este important de știut că nu trebuie să-și dezvăluie sentimentele. Vor avea de suferit și lucururile se vor schimba.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să evolueze. Au grijă asupra conversațiilor pe care le poartă cu cei din jur și reușesc chiar să ofere sfaturi prețioase. Vor primi în schimb prietenii și relații de lungă durată. Au momente în care se sperie de consolidarea anumitor legăminte, însă totul va funcționa conform planului. Cei singuri își vor da seama ceea ce așteaptă de la un partener.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător traversează o perioadă cu adevărat specială. Își găsesc echilibrul interior și reușesc să-și comunice dorințele cât mai clar. Se simt provocați, însă răspund cu aceeași monedă. Soarta li se va schimba curând, asta pentru că au muncit o lungă perioadă de timp pentru acest lucru. Pentru cei singuri vorbim de tot mai multe oportunități romantice.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de câteva zile obositoare pe plan emoțional. Discuțiile cu partenerul se sting foarte repede, iar comunicarea de la începutul relației nu mai e aceeași. Gestionează cu greu cele mai multe probleme și sunt depășiți. Se îndepărtează de grupul de prieteni pentru a-și găsi liniștea. Fac mici progrese, însă de fiecare dată devin anxioși. Cei singuri nu gestionează bine conflictele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.