Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Horoscopul pentru perioada 9-15 decembrie: cine își găsește jumătatea și cine pune mâna pe bani

Radu Pop
Pinterest
Horoscopul dragostei

Potrivit Horoscopului din săptămâna 9-15 decembrie, taurii trebuie să fie mai atenți la relația lor de cuplu, racii ar trebui să-și facă puțină introspecție și să își stabilească prioritățile și obiectivele pe termen lung, iar Fecioarele ar putea avea o călătorie urgentă de afaceri, informează Adevarul.ro.

Berbec

Soarele traversează în continuare zodia Săgetător și continuă pentru voi să aspecteze pozitiv cu semnul vostru, mai ales pentru aceia născuți în al doilea decan. Astfel, promisiunile perioadei sunt bune, iar oportunitățile care apar vor fi favorabile pentru proiectele de viitor, puse la cale împreună cu alții. Cineva ar putea să apară în viața voastră pentru a vă oferi ajutor și, de cele mai multe ori, veți putea lua deciziile corecte prin intuiție. Aceasta este perioada în care ar trebui să vă bucurați de micile succese din viață. Nu tindeți deocamdată la mai mult, ci încercați să vă simțiți mulțumiți cu ceea ce vine!

În carieră, aveți în continuare șansa de a reînnoi fructuoase colaborări și asocieri, iar rezultatele pe baza efortului în parteneriat nu vor întârzia să apară. Chiar dacă din weekend încolo o să fie nevoie să depuneți mai mult efort, rezultatele tot vor fi satisfăcătoare. Cu multă implicare din partea voastră, cu multă inițiativă personală, o să reușiți să depășiți orice obstacol s-ar putea ivi.

Taur

Poziția guvernatorului chiar față-n față cu zodia voastră, în sectorul parteneriatelor, atrage atenția asupra asocierilor sau a implicării relațiilor de cuplu în zona voastră profesională. Acolo, dacă sunteți iritați și grăbiți, continuă neînțelegerile și totul stă ca pe un butoi cu pulbere, în așa fel încât nu ar trebui să mai puneți și voi sare pe rană în dialoguri. Dar dacă nu, aveți un curaj fantastic de a acționa lucrurile în favoarea voastră.

Evitați deocamdată parafarea de contracte sau emiterea de promisiuni profesionale, pentru că ați fi dezavantajați. Dar continuați să vă faceți treaba și să vă achitați de responsabilitățile care vă revin! E nevoie să vă canalizați constructiv energia, pentru a nu o risipi în discuții interminabile și care nu rezolvă nimic. Concentrați-vă mai bine pe obținerea de informații referitoare la domeniul vostru de lucru sau chiar învățați ceva nou. Acest lucru este valabil și pentru aceia cu statut de subaltern, cu atenționarea că cineva, mai sus în funcție decât voi, nu o să ezite în încercarea de a vă exploata munca.

Gemeni

Este o bună perioadă pentru a pune lucrurile în ordine la serviciu și pentru a ajunge la un compromis pentru cele mai controversate probleme cu șefii. Pot spune chiar că, după o perioadă furtunoasă, în multe cazuri va veni pacea și liniștea acum. În familie, vă sugerez să fiți romantici și deschiși la vorbă, să vă ascultați inima, pentru că restul, într-o relație, se va dezvolta de la sine. Despre perechile aflate în căutare de locuință, mi-este greu să spun ceva deocamdată, dar este posibil ca măcar să primiți avizul și aprobarea băncilor de a începe demersuri pentru un împrumut. Cât privește copiii, probabil acum le veți da o lecție de profunzime și de psihologia emoțiilor.

Rac

Sunt posibile noi cunoștințe care vor fi utile în viitor, iar întâlnirile cu rudele vor ajuta la întărirea legăturilor de familie, precum și la restabilirea încrederii.

Eu zic să fii atent la proiectele neterminate, pentru că nu ar trebui să purtați o încărcătură a trecutului în anul care vine. Dacă este posibil, merită să le finalizați și să nu vă implicați în alte activități. Perioada este de fapt ideală pentru planificare și analiză. Este timpul să faceți un bilanț, puțină introspecție ar ajuta și să stabiliți prioritățile și obiectivele pe termen lung.

Treburile se vor desfășura în mod obișnuit, nu trebuie să vă așteptați la mare profit, ci doar la venituri de pe urma unor lucrări deja finalizate. Doar că e nevoie să vă mențineți concentrarea. Atenție, că oboseala și rutina pot duce la greșeli și pot ieși la suprafață lucruri care ați fi vrut să stea ascunse!

Deși nu acum vă veți atinge toate obiectivele, fiecare zi va conta pentru a construi baza.

Leu

Perioada este de succes pentru încheierea de noi afaceri, extinderea celor vechi, semnarea de contracte. Veți ocoli cu succes capcanele, ceea ce va ajuta la dezvoltarea intuiției. Este foarte probabil ca entuziasmul cu care munciți să fie apreciat de conducere și noi orizonturi să se deschidă. Puteți primi o ofertă pentru un post nou și mai bine plătit sau poate veni o creștere a salariului la vechiul loc de muncă. Perioada este potrivită nu numai pentru a rezuma și a munci analitic, ci și pentru a deschide noi orizonturi. Grijă însă la retrogradarea planetei Mercur, căci erorile verbale se pot întoarce împotrivă! Nu trebuie să fiți despotic și egocentric, căci generați tensiuni în echipa de lucru. Ok, este necesar să vă apărați părerea, dar nu este foarte indicat să o impuneți cu forța altor persoane, indiferent dacă ele sunt colegi sau rude. Pe lângă conflictele inutile, acest lucru nu va aduce nimic.

Fecioara

Este posibil ca circumstanțe externe să vă oblige să plecați într-o călătorie urgentă de afaceri, într-o călătorie lungă, pentru a rezolva probleme cu oameni de la distanță. Nu ezitați să alegeți călătoria care se arată, căci va fi bine până la urmă pentru toate părțile implicate! Puteți reîntâlni vechi cunoștințe interesante, puteți reînnoi vechi contacte utile.

Alții, să se aștepte la finalizarea unei călătorii și întoarcerea acasă, iar alții se vor trezi cu vizita unor oaspeți străini. Pentru unii, cel mai probabil, vor veni întâlniri cu parteneri străini sau experți în domeniul juridic.

Veți atrage prieteni și contacte, oameni înțelepți și binevoitori care pot deschide ușile către speranțele și visele voastre. Veți avea o viață socială destul de ocupată în zilele următoare și probabil că veți vedea acum câteva realizări personale majore la îndemână.

Pentru aceia care-s la studii, decembrie este o perioadă potrivită pentru autoeducație, examene, scrierea unei teze de doctorat, de disertație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.