Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hotelul Crowne Plaza Bucharest - 25 de ani de excelentă în industria ospitalității

booking.com
crowne plaza

Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani de excelentă în industria ospitalității și își propune să devină ecofriendly pentru toți oaspeții săi.

Încă de la deschidere, hotelul Crowne Plaza Bucharest a fost un punct de referință pentru oaspeții săi. De-a lungul anilor, a devenit un nume emblematic în peisajul hotelier din București, fiind recunoscut pentru serviciile de calitate și atenția la detalii. Hotelul a reușit să atragă oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se ca o destinație perfectă pentru evenimente, atât private cât și corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântaţi să anunţăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalaţi. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcţia asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesităţile hotelului nostru.” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către prestigiosul lanț hotelier internațional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional.

„Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulţumi oaspeţilor noştri pentru încredere şi loialitate. Suntem mândri de reputaţia noastră şi vom continua să oferim experienţe rafinate şi în următorii ani. Hotelul acordă o atenţie deosebită clienţilor care l-au consacrat pe piaţa destinaţiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferinţe şi evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest îşi reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte şi să adopte soluţii sustenabile în domeniul protejării mediului.” a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Cu aceeași ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

Pentru mai multe informații despre Crowne Plaza Bucharest și serviciile sale, vă rugăm să accesați www.crowneplaza.ro sau ne puteți urmări pe LinkedIn, Facebook și Instagram.

Despre Crowne Plaza Bucharest

Crowne Plaza Bucharest este situat în partea de nord a Bucureştiului, într-o zonă verde, la doar 15 minute de mers cu maşina până la Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Cele 165 de camere elegante şi confortabile, restaurantele rafinate, 16 săli cu facilităţi pentru evenimente şi întâlniri de afaceri, centrul ANA Spa şi grădina de 7000 mp, au făcut din Crowne Plaza Bucharest un câştigător de 7 ori a premiului 1, la categoria Hotel de 4 stele aparţinând unui lanţ internaţional în cadrul TopHotel Awards. Hotelul dispune de parcare privată şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

Despre ANA Hotels

Hotelul “Crowne Plaza Bucharest” face parte din cel mai mare grup hotelier privat românesc, „ANA Hotels”. Compania deţine şi operează de asemenea, hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest”, trei unităţi hoteliere la Poiana Braşov – Ana Hotels „Sport”, „Bradul” şi „Poiana”, şi „Ana Hotels Europa”, care include centrul SPA „ANA Health Spa” din Eforie Nord, precum şi operatorul instalaţiilor de schi din Poiana Braşov – ANA Teleferic, care a adăugat recent în portofoliul său Restaurantul Panoramic de pe Vf. Tâmpa din oraşul Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.